Bæredygtig sparring fra kredit


Sidder du i en kreditfunktion og vil gerne være bedre til at sparre med dine rådgiverkollegaer om bæredygtighed, ESG-risici og muligheder i kundeforholdene? På dette forløb får du praksisnær træning og grundlæggende viden, som du kan bruge direkte i din dagligdag.

Om uddannelsen

Dato 27. aug. 2024 – 5. nov. 2024
Varighed 3 dage
Forløbet består af 3 moduler og 1 sparringssamtale
Sted Skanderborg Park
Målgruppe
Kreditmedarbejder
7.088 kr.
9.429 kr. for ikke-medlemmer.
Hertil kommer ophold og forplejning
Koordinator Anne Bessmann Danielsen
8993 3290 / abp@finansudd.dk
Underviser Thomas Plum

Det får du ud af forløbet

Du får viden om bæredygtighed, som du kan bruge i dit daglige arbejde og sparring med erhvervsrådgiverne. Du lærer at læse og forstå ESG- og bæredygtighedsrapporter, så du bedre kan forholde dig til dine kunders risici, muligheder og udfordringer. 

På den måde kan du og dit pengeinstitut være aktivt med til at fremme den bæredygtige omstilling – både hos den enkelte kunde og i samfundet generelt.

Det får din virksomhed ud af forløbet

Med dine nye evner understøtter du ledelsesbekendtgørelsens krav om at inddrage ESG i beslutningsgrundlaget. Du bliver bedre til at analysere kundernes bæredygtigheds- og ESG-risici, så I kan forholde jer til den risiko, I påtager jer.

Efter forløbet vil din virksomhed opleve, at du kan indgå i konstruktiv sparring med dine kollegaer og være med til at motivere dem til at tale bæredygtighed med kunderne.

Kurset er for dig der...

…arbejder i en kreditfunktion, hvor du beskæftiger dig med erhvervsområdet. Det kan være som kreditchef, kreditspecialist, kreditmedarbejder eller lignende.

Du er nysgerrig på bæredygtighed, men mangler dybere viden og kompetencerne til at anvende den viden i praksis.

Datoer

27. august 2024: Modul 1: Kick-off (Online)

16. september 2024: Modul 2: Viden og sparring om bæredygtighed (Skanderborg Park)

5. november 2024: Modul 3: ESG i praksis (Online)

Datooversigt PDF

Det kommer vi omkring

Bæredygtig sparring fra kredit strækker sig over 2 måneder med 3 moduler, hvor vi træner den værdiskabende sparringsdialog, bl.a. via en sparringssamtale med FU's konsulenter.

Læs mere Det kommer vi omkring på Bæredygtig sparring fra kredit

Det vigtigste er nok, at det fremover vil fylde en del i forhold til vurdering af virksomheden, enten direkte eller indirekte, fordi der stilles krav fra kunderne. Vi skal være klædt på til at tage drøftelsen, være sparringspartner og være gode til at konkludere på risici i forhold til ESG.

Lars Blak Pedersen, Kreditdirektør, Sparekassen Djursland

Lars Blak Pedersen

Skræddersyet kompetenceudvikling

Vi tilpasser gerne løsningen, så den passer præcis til jeres behov

Tag fat i os