Uddannelse

Eksamineret finansrådgiver - Investering

  • Investering
  • Salg, kommunikation og personlig udvikling

Eksamineret finansrådgiver - Investering (EFI) er en faglig uddannelse indenfor investeringsområdet, der gør dig i stand til at yde investeringsrådgivning på et højt niveau.

På uddannelsen lærer du at vurdere, om de finansielle markeder er højt eller lavt prisfastsat. Den viden er vigtig, når du ønsker at sammensætte den rigtige investeringsportefølje med udgangspunkt i kundens situation og behov.

Værktøjer, analyse og formidling
Du lærer at benytte kontracykliske investeringsværktøjer, som forstærker grundlaget for kundens investeringsbeslutning, og du bliver i stand til at anvende og formidle investeringsanalyser på et højt fagligt niveau og i komplekse rådgivningssituationer.

Med den viden står du som en stærk sparringspartner på investeringsområdet for dine kolleger.

Rød, gul og grøn risikokategori
Uddannelsen dækker samtlige produkter i grøn og gul risikokategori. Derudover kommer du omkring mange emner, der er relevante, når du rådgiver om produkter i den røde risikokategori.

Du afslutter forløbet med en eksamen.

Varighed 7 dage
Målgruppe
Fagspecialist
Fagansvarlig Claus Henriksen
Koordinator Tine Hansen
Der er pt. ingen afholdelser – kontakt os for at høre nærmere
Kontakt os
Pris: 36.963 kr. 48.260 kr. for ikke-medlemmer
Prisen er eksklusiv overnatning, ophold, forplejning og evt. omprøve på faglig kompetenceprøve.
Vil du på vores interesseliste?
Tilmeld via formular nedenfor. Du kan også tilmelde dig enkeltmoduler, hvis du kun mangler at opdatere dig på et enkelt område. Kontakt os for mere information.
Læs mere


Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod kommende og relativt nye investeringsrådgivere, der sidder i en rolle som specialist eller i fondsafdelingen.

Forudsætninger
For at du kan deltage på uddannelsen, skal du have gennemført modulet Investering fra Formuerådgiveruddannelsen eller på anden måde kunne dokumentere et tilsvarende vidensniveau. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Niveau
Du bliver undervist på et højt fagligt niveau svarende til NQF6 i den danske kvalifikationsramme (bachelor-niveau).

Forberedelse
En del af forberedelsen er kompendier og e-learning-kurser udviklet med rød certificering for øje. Forløbet benytter materialet på tværs af uddannelsen for at opbygge forståelsen af investeringsverdenen. Du skal desuden gennemføre en række kompetencemålinger, løse opgaver og læse fagbøger.

Kompetenceprøve
Efter hvert modul skal du gennemføre en kompetenceprøve, som du skal bestå med minimum 70% rigtige for at få adgang til den afsluttende eksamen.

Metode
Undervisningen veksler mellem teori, cases og fremlæggelse i plenum.

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en medarbejder med stærke investeringskompetencer, der kan vurdere prissætningen på de finansielle markeder og forholde sig til komplekse kommentarer fra analytikerne.

Medarbejderen lærer at sætte investeringskunden i centrum, skabe løsninger med udgangspunkt i kundens behov og at formidle indholdet, så kunden forstår det og kan tage sin investeringsbeslutning på det rigtige grundlag.

Alt i alt får I en investeringsrådgiver, der har kunden med hele vejen, og som skaber resultater i form af kundetilfredshed og indtjening til virksomheden.

Deltagerens udbytte

Som deltager får du værktøjerne til at vurdere prissætningen på obligations-, aktie- og valutamarkedet. Samtidig kommer du i dybden med investeringsprodukterne i grøn og gul risikokategori og får en god forståelse for den teori, der ligger bag mange af investeringsprodukterne i den røde risikokategori.

Du lærer at sætte kunden i centrum og forstår at formidle komplekse investeringsløsninger, så kunden kan træffe de rigtige beslutninger om sine investeringer.

Efter uddannelsen evner du at have kunden med hele vejen og skabe resultater i form af kundetilfredshed og indtjening til din virksomhed.