Uddannelse

Fra privat til erhverv 1

  • Erhverv
  • Kredit
  • Øvrige

NYT: Tag forløbet som et online forløb med online kursusdage. 

Se en teaser-video om uddannelsen (1 min. 20 sek.):

Uddannelsen Fra privat til erhverv 1 klæder rådgivere på til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både privat- og erhvervsdelen. Udbyttet er en væsentligt forbedret forretning og markant mere tilfredse kunder.

Når privat og erhverv hænger sammen 

Mindre lokale erhvervsvirksomheder som tandlæger, frisører og håndværkere falder ofte mellem privatrådgiverens og erhvervsrådgiverens stole. De passer ikke rigtigt ind i privatsegmentet, fordi de også har et regnskab, men de passer heller ikke rigtigt ind i erhvervssegmentet, fordi deres privatengagement er meget væsentligt for dem. Derfor er det en stor fordel at være kompetent i både privat- og erhvervsdelen.

Hvis du har ambitioner om at gå hele vejen fra privat- til erhvervsområdet, er uddannelsen det første skridt på vejen. Læs også om Fra privat til erhverv 2, som kan være det næste skridt på vejen, inden du eventuelt fortsætter på en decideret erhvervsrådgiveruddannelse.

Få overblik over andre kurser og uddannelser inden for erhverv

 

Startdato 2. februar 2022
Slutdato 9. juni 2022
Sted Online
Varighed 5 dage
Forløbet består af 2 kursusdage og 3 online-casestudier, hver af 1 times varighed
Forberedelse
5-10 timer før hver kursusdag
Målgruppe
Privatrådgiver
Koordinator Britt Hoffmann Wätjen
Underviser Anne Marie Krogsgaard
Uddannelsen er gratis, når du søger via Finanskompetencepuljen. Klik på det gule link herunder og ansøg. Så modtager vi en tilmelding fra Finanskompetencepuljen, og du hører fra os.

Pris: 4.895 kr. hvis du vælger ikke at bruge Finanskompetencepuljen.
Søg gratis via Kompetencepuljen Tilmeld til fuld pris via FU Vis flere datoer
15. marts 2022, Skanderborg Park
16. marts 2022, Ringsted
13. september 2022, Skanderborg Park
14. september 2022, Ringsted
9. november 2022, Online
Uddannelse via Finanskompetencepuljen koster dig kun din tid. Det er en mulighed alle ansatte i finansielle virksomheder, der er medlem af FA – og det er langt de fleste.
Læs mere


Uddannelsens opbygning

Uddannelsen strækker sig over ca. 4 måneder med:

  • 2 dages forberedelse/selvstudie (hjemme/på job)
  • 2 kursusdage (i en by tæt på dig/online)
  • 3 online-casestudier (hjemme/på job)
  • 1 tjek din viden-test mellem første og anden kursusdag (hjemme/på job)

I løbet af uddannelsen arbejder du med din personlige handlingsplan, der understøtter din læring og sikrer, at du omsætter det tillærte overfor kunderne i din hverdag. Der er ingen eksamen, og efter uddannelsen får du et uddannelsesbevis.

Uddannelsen udbydes gratis via Finanskompetencepuljen. For at kunne søge om gratis uddannelse skal din arbejdsplads være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). 

Se en 3-minutters video om uddannelsen - hvor en deltager også fortæller om sit udbytte:

 

Virksomhedens udbytte

Uddannelsen løfter privatrådgivere til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både den private del og erhvervsdelen. Udbyttet er en væsentligt forbedret forretning og markant mere tilfredse kunder.

Deltagerens udbytte

Du bliver løftet til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både den private del og erhvervsdelen. Denne kundegruppes private engagement er svær at adskille fra deres erhvervsengagement, og derfor vil kundetilfredsheden stige, hvis du som rådgiver er kompetent i begge discipliner.