FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik
Uddannelse

Fra privat til erhverv 1

  • Erhverv
  • Kredit
  • Øvrige
  • Privatrådgiver

 

OBS! Ved tilmelding - læs mere her

Se en teaser-video om uddannelsen (1 min. 20 sek.):

Uddannelsen Fra privat til erhverv 1 klæder rådgivere på til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både privat- og erhvervsdelen. Udbyttet er en væsentligt forbedret forretning og markant mere tilfredse kunder.

Når privat og erhverv hænger sammen 

Mindre lokale erhvervsvirksomheder som tandlæger, frisører og håndværkere falder ofte mellem privatrådgiverens og erhvervsrådgiverens stole. De passer ikke rigtigt ind i privatsegmentet, fordi de også har et regnskab, men de passer heller ikke rigtigt ind i erhvervssegmentet, fordi deres privatengagement er meget væsentligt for dem. Derfor er det en stor fordel at være kompetent i både privat- og erhvervsdelen.

Hvis du har ambitioner om at gå hele vejen fra privat- til erhvervsområdet, er uddannelsen det første skridt på vejen. Læs også om Fra privat til erhverv 2, som kan være det næste skridt på vejen, inden du eventuelt fortsætter på en decideret erhvervsrådgiveruddannelse.

Få overblik over andre kurser og uddannelser inden for erhverv

 

Varenummer PRIVATERHVERV
Fagansvarlig Anne Marie Krogsgaard
Koordinator Dorthe Guldager
Startdato 27. april 2020
Slutdato 21. september 2020
Pris: 0 kr. 0 kr. for ikke-medlemmer Du tilmelder dig via www.finanskompetencepulje.dk. Når vi modtager tilmeldingen fra Finansforbundet, sender vi dig en bekræftelse.
Uddannelsen udbydes gratis via Finanskompetencepuljen. For at kunne søge om gratis uddannelse skal din arbejdsplads være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).
Læs mere


Uddannelsens opbygning

Uddannelsen strækker sig over ca. 4 måneder med:

  • 2 dages forberedelse/selvstudie (hjemme/på job)
  • 2 fysiske kursusdage (i en by tæt på dig)
  • 3 online-kurser (hjemme/på job)
  • 1 tjek din viden-test mellem første og anden kursusdag (hjemme/på job)

I løbet af uddannelsen arbejder du med din personlige handlingsplan, der understøtter din læring og sikrer, at du omsætter det tillærte overfor kunderne i din hverdag. Der er ingen eksamen, og efter uddannelsen får du et uddannelsesbevis.

Uddannelsen udbydes gratis via Finanskompetencepuljen. For at kunne søge om gratis uddannelse skal din arbejdsplads være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). 

Se en 3-minutters video om uddannelsen - hvor en deltager også fortæller om sit udbytte:

 

Virksomhedens udbytte

Uddannelsen løfter privatrådgivere til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både den private del og erhvervsdelen. Udbyttet er en væsentligt forbedret forretning og markant mere tilfredse kunder.

Deltagerens udbytte

Du bliver løftet til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både den private del og erhvervsdelen. Denne kundegruppes private engagement er svær at adskille fra deres erhvervsengagement, og derfor vil kundetilfredsheden stige, hvis du som rådgiver er kompetent i begge discipliner.