FU har et forspring i forhold til andre konsulenthuse

Som medlemsforening kender vi mange af vores kunder rigtig godt – og de kender os. Vi kender den finansielle sektor og dens aktører og kan derfor levere løsninger, som giver dig succes.

Skræddersyede løsninger til finanssektoren

Som medlem af FU har du nem adgang til løbende sparring med vores korps af konsulenter. Vi kender branchen og dens mange aktører. Vi har masser af erfaring, som vi gerne deler ud af. Og vi har et stort netværk af associerede konsulenter, som vi trækker på, når opgaven kræver det.

Vi kender rigtig mange af vores kunder rigtig godt. Derfor har vi ofte et lille forspring i forhold til andre konsulenthuse. Under Kundecases finder du eksempler på skræddersyede forløb, og du kan læse, hvad andre kunder siger om os. Tag os med på råd, når du har en opgave, du gerne vil have løst. Det er ganske uforpligtende.

Hør Salgs- og markedschef Claus Godt fortælle om effekten af at være tæt på os:

På forkant for at inspirere dig - fagligt, teknisk og pædagogisk

Vi kobler teori og praksis, fordi vi ved, at det virker. Fagligheden er altid i højsædet, men det er pædagogikken også, for at alle får mest muligt ud af undervisningen. Derfor arbejder vi bevidst på at udvikle os pædagogisk som hus og som individer. Det skal gerne smitte af på den oplevelse, vores kunder får i forbindelse med vores kurser og udviklingstiltag.

Teknikken fylder mere og mere i hverdagen. Vi følger løbende med i, hvilke tekniske løsninger der kan støtte jeres hverdag fagligt, og implementerer gerne jeres systemer i vores undervisning eller udvikler et e-learning-kursus til at introducere nye it-systemer hos kunden. VidenBarometer® til faglige test og målinger er et eksempel på et værktøj, som er udviklet i tæt samarbejde med kunderne og ud fra de tendenser, der er i markedet.

Vi undersøger løbende nye tendenser i samarbejde med eksterne konsulenthuse og udgiver publikationer om dem, ligesom vi ønsker at inspirere vores kunder med videoer og relevante artikler.

Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Tag fat i Claus, hvis du ønsker sparring på dine ønsker og behov
Susanne Døssing
Susanne Døssing
Key Account Manager
+45 8993 3351
+45 2968 3551
Tag fat i Susanne, hvis du ønsker sparring på dine ønsker og behov