FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Få indflydelse på det tekniske setup omkring vores uddannelser

FU søger videndeling og hjælp til at kvalificere nye ideer og tanker på vores vej mod en bedre teknisk understøttelse af vores læringsmiljø

Plads til forbedring i LæringsPortalen®

Vores undervisere får rigtigt gode evalueringer, mens der er plads til forbedring i det tekniske setup.

Vi har igennem længere tid været bekymrede for deltagernes møde med LæringsPortalen®. Derfor har vi interviewet et repræsentativt udsnit af vores brugere og må konkludere, at der er brug for at optimere brugerrejsen – særligt på længere forløb med både e-learning og fremmøde-moduler.

Fokus på læring og forankring fremfor it-systemer og formalia

Vi flytter ofte de grundlæggende forudsætninger ud i forberedelsen til modulerne for at være så effektive som muligt, når vi mødes fysisk. Det skal være mere brugervenligt og mere motiverende at forberede sig, ligesom vi også gerne vil inddrage nye tendenser og de muligheder, som fx social learning giver for læringsmiljøet. Vi ønsker mere fokus på læring og forankring i hverdagen fremfor it-systemer og formalia.

HR har rigtigt mange opgaver og medarbejdere at holde styr på, så hvis vi kan hjælpe med bedre overblik og lettere adgang til rapporter, har det stor værdi.

Sådan melder du dig til FUs brugerpanel

Vi ønsker selvfølgelig at inddrage vores medlemmer, kunder og mange forskellige brugere i processen, så hvis du vil høre mere om processen eller være til at præge den med dine input eller ønsker, så kontakt meget gerne Mette eller Claus:

Mette Wendel Henriksen
Mette Wendel Henriksen
Projektleder
+45 8993 3387
+45 6029 5429
Kontakt Mette for at videndele med os
Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus for at videndele med os


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU