”Vi står stærkere”

Tidl. formand, Peter Vinther Christensen, Svend Randers, Arbejdernes Landsbank, Martin Baltser, Middelfart Sparekasse, Trine Ahrenkiel, Nykredit, Per Sønderup, Jutlander Bank (fratrådt), næstformand John Lundsgaard, SparNord, formand Ole Beith, Sparekassen Thy og Søren Laursen, Finanssektorens Uddannelsescenter. Allan Aaskov fra Lollands Bank havde desværre ikke mulighed for at deltage.
Generalforsamling: Finanssektorens Uddannelsescenter har klaret sig godt i gennem trods hårde odds. Vi byder en mere digital fremtid - og et nyt bestyrelsesmedlem – velkommen.

Indrømmet: Det er en udfordring ikke at kunne mødes, når man er et uddannelses- og konsulenthus med eget konferencecenter. Men på trods af det, har Finanssektorens Uddannelsescenter og hotel Skanderborg Park klaret sig fornuftigt igennem 2020.

”Vi er stærkere og bedre end nogensinde. Corona har så punkteret vores planer en smule, men også givet nyt syn og ideer til fremtiden,” sagde bestyrelsesformand Ole Beith i sin beretning, hvor han roste FUs forandringsparathed:

”For FU var 2020 et anderledes år. Men takket være en dedikeret indsats udnyttede uddannelsescentret året til at udvikle sig digitalt og forretningsmæssigt. Det er beviset på en enorm vilje i organisationen til omstilling, og til at se muligheder i radikale og udefrakommende forandringer.”

Formandens første beretning

Generalforsamling 2021 blev en onlinebegivenhed, der løb af stablen onsdag den 5. maj, og årets beretning var debut for Ole Beith som formand for FU.

Ole Beith, der er direktør i Sparekassen Thy, overtog i november formandsstafetten fra Peter Vinther Christensen, som stoppede som formand ifbm. fusionen mellem Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank. Martin Baltser, der er adm. direktør i Middelfart Sparekasse, indtrådte ved den lejlighed i bestyrelsen.

Farvel og tak og velkommen

Nu indtræder endnu et nyt bestyrelsesmedlem. Allan Aaskov, der er bankdirektør i Lollands Bank, indtræder i bestyrelsen.

Han overtager pladsen fra Per Sønderup, ordførende direktør i Jutlander Bank, der ikke genopstiller til bestyrelsen.

”Per har været medlem af vores bestyrelse i mere end 13 år, og været en kæmpe drivkraft for den transformation, vi har været igennem. Så stort tak for indsatsen,” siger adm. dir. på FU, Søren Laursen.

Søren Laursen
Søren Laursen
Administrerende direktør
+45 8993 3340
+45 2269 8381


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU