Uddannelse

Eksamineret finansrådgiver - Formuerådgivning

 • Bolig
 • Formuerådgivning
 • Investering
 • Pension
 • Salg, kommunikation og personlig udvikling
 • Privatrådgiver
 • Fagspecialist

Eksamineret finansrådgiver - Formuerådgivning er en målrettet uddannelse med en afsluttende eksamen, som skal styrke dine kompetencer til at yde kunderne bedre formuerådgivning.

Første del af uddannelsen fokuserer på at give dig en bred faglig viden. Vores filosofi er, at de fleste af de situationer, du møder inden for formuerådgivning kan klares med denne viden.

På anden del af uddannelsen arbejder vi med at omsætte din faglighed til god rådgivning. Vi fokuserer på din kommunikation med kunden, så du bliver skarp på at formidle dit budskab, så kunden forstår det.

Ved formuerådgivning forstår vi at:

 • Afdække kundens behov inden for bolig, investering og pension i et helhedsperspektiv
 • Udarbejde plan for kundens økonomi
 • Tilpasse kundens økonomi til planen
 • Sikre periodisk opfølgning på planen.

Du afslutter hele forløbet med én samlet eksamen fordelt på 2 dage.

Varighed 18 dage
Varenummer 4236
Fagansvarlig Claus Godt Hansen
Koordinator Tine Hansen
Startdato 24. oktober 2017
Slutdato 29. august 2018
Pris: 71.345 kr. 93.090 kr. for ikke-medlemmer Prisen er eksklusiv overnatning, ophold, forplejning og evt. omprøve på faglig kompenceprøve.
Du kan også tilmelde dig enkeltmoduler, hvis du kun mangler opdatering på et af områderne, som indgår i uddannelsen. Kontakt os for mere information.
Læs mere

 

Ulrik Schreiner endte med at tage hele Formuerådgiveruddannelsen på Finanssektorens Uddannelsescenter, selvom han egentlig kun ville have haft 2 moduler.

Læs artikel om, hvorfor Ulrik Schreiner valgte at tage hele formuerådgiveruddannelsen

 

Claus Godt Hensen fortæller om Eksamineret Finansrådgiver - Formuerådgivning

Læs artikel, hvor ansvarlig for uddannelsen Claus Godt fortæller om, hvorfor uddannelse i formuerådgivning betaler sig


Målgruppe

Uddannelsen er for dig, som arbejder med de største og mest komplekse privatkunder. Du er formodentlig formuerådgiver eller skal være det inden for den nærmeste fremtid. Alternativt arbejder du med kundegruppen på anden vis. Din baggrund kan være erfaren privat- eller erhvervskunderådgiver, specialist indenfor investering, bolig eller pension.

Forudsætninger
Det forudsættes, at du har en faglig viden på niveau med en rutineret og erfaren privatkunderådgiver.

Metode
Undervisningen veksler mellem teori, cases og fremlægning i plenum.

Virksomhedens udbytte

I får en fagligt endnu stærkere rådgiver, som samtidig har løftet sin – typisk allerede gode – evne til at tale med kunderne.
Det betyder at langt hovedparten af de uddannede formuerådgivere bidrager markant til forbedret indtjening og kundetilfredshed efter forløbet.
Samtidig får kollegerne en stærk generalist, som kan understøtte jeres rådgivere og medvirke til at et løft af rådgivningen generelt.

Deltagerens udbytte

Som deltager får du udfyldt eventuelle faglige huller, samtidig med at din viden gøres bredere. Du bliver en fagligt stærk generalist, som kan håndtere langt de fleste udfordringer formuende kunder har.
Desuden bliver du trænet i at omsætte den gode faglige viden, så kunden oplever dig, som en endnu bedre sparringspartner, der både kan lytte og formidle gode løsninger - kundetilfredsheden stiger.