Uddannelse

Eksamineret finansrådgiver - Formuerådgivning

  • Bolig
  • Formuerådgivning
  • Investering
  • Pension
  • Salg, kommunikation og personlig udvikling

Eksamineret finansrådgiver – Formuerådgivning (EFF) er en målrettet uddannelse med en afsluttende eksamen, som styrker dine kompetencer til at yde kunderne bedre formuerådgivning.

Målgruppe
Uddannelsen er for dig, som arbejder med de største og mest komplekse privatkunder. Du er formodentlig formuerådgiver eller skal være det inden for den nærmeste fremtid. Alternativt arbejder du med kundegruppen på anden vis. Din baggrund kan være erfaren privat- eller erhvervskunderådgiver eller specialist indenfor investering, bolig eller pension.

Forudsætninger
Du har en faglig viden på niveau med en rutineret og erfaren privatkunderådgiver.

Startdato 24. august 2022
Slutdato 14. juni 2023
Sted Skanderborg Park
Varighed 18 dage
Uddannelsen består af 10 moduler + eksamen
Målgrupper
Privatrådgiver
Fagspecialist
Fagansvarlig Mads Begtrup
Koordinator Tine Hansen
Pris: 76.100 kr. 98.767 kr. for ikke-medlemmer
Prisen er eksklusiv ophold, forplejning og evt. omprøve på faglig kompetenceprøve.
Tilmeld
Du kan også tilmelde dig enkeltmoduler, hvis du kun mangler at opdatere dig på et enkelt område. Kontakt os for mere information.
Læs mere

Indhold

Første del af uddannelsen fokuserer på at give dig en bred faglig viden. Vores filosofi er, at med den viden du opnår, kan du klare de fleste af de situationer, du møder indenfor formuerådgivning.

På anden del af uddannelsen arbejder vi med at omsætte din faglighed til god rådgivning. Vi fokuserer på din kommunikation med kunden, så du bliver skarp på at formidle dit budskab, så kunden forstår det. Til at understøtte dine kompetencer arbejder vi med at udarbejde brugbare spørgerammer til dine kundemøder.

Ved formuerådgivning forstår vi at:

  • Afdække kundens behov indenfor bolig, investering og pension i et helhedsperspektiv
  • Udarbejde plan for kundens økonomi
  • Tilpasse kundens økonomi til planen
  • Sikre periodisk opfølgning på planen

Kompetencekravene til IDD

Kompetencekravene til IDD er indarbejdet i pensum, så deltagerne automatisk forbereder sig til den efteruddannelsesprøve, de skal bestå inden den 1. april 2022, samtidig med at de specialiserer sig i formuerådgivning. Ved bestået eksamen på uddannelsen, får deltageren merit for IDD bilag 5A prøven.

Eksamen

Du afslutter hele forløbet med én samlet eksamen fordelt på 2 dage.

Metode
Undervisningen veksler mellem teori, cases og fremlæggelse i plenum.

 

Læs artikel om, hvordan deltagerne laver merforretning, får mere tilfredse kunder og egen markedsværdi stiger


 Ulrik Schreiner endte med at tage hele Formuerådgiveruddannelsen på Finanssektorens Uddannelsescenter, selvom han egentlig kun ville have haft 2 moduler.

Læs artikel om, hvorfor Ulrik Schreiner valgte at tage hele formuerådgiveruddannelsen


Claus Godt Hensen fortæller om Eksamineret Finansrådgiver - Formuerådgivning

Læs artikel, hvor ansvarlig for uddannelsen Claus Godt fortæller om, hvorfor uddannelse i formuerådgivning betaler sig

Se, hvad flere tidligere deltagere siger om uddannelsen

 

 

Virksomhedens udbytte

I får en fagligt endnu stærkere rådgiver, som samtidig har løftet sin – typisk allerede gode – evne til at tale med kunderne.

Det betyder, at langt hovedparten af de uddannede formuerådgivere bidrager markant til forbedret indtjening og kundetilfredshed efter forløbet.

Samtidig får kollegerne en stærk generalist, som kan understøtte jeres rådgivere og medvirke til at løfte rådgivningen generelt.

Deltagerens udbytte

Som deltager får du udfyldt eventuelle faglige huller, samtidig med at du får en bredere viden. Du bliver en fagligt stærk generalist, som kan håndtere langt de fleste udfordringer, formuende kunder har.

Desuden bliver du trænet i at omsætte den gode faglige viden, så kunden oplever dig som en endnu bedre sparringspartner, der både kan lytte og formidle gode løsninger – og det betyder mere tilfredse kunder.