Uddannelse

Forandringsledelse og digital omstilling

Den måde, vi har vænnet os til at arbejde med organisering og ledelse på, er kraftigt udfordret af den digitale omstilling. Der er behov for at lede denne omstilling i et kvalificeret samspil mellem teknologi, kunder, forretning og medarbejdere.

Den digitale udvikling forandrer ledelsesopgaven. Det kræver ledere, der kan kommunikere visionen, motivere medarbejderne og drive omstillingen.

Målet med forløbet er at:

  • få viden om den digitale omstilling i et ledelsesmæssigt perspektiv
  • forstå muligheder og udfordringer i relation til kunder, forretning og medarbejdere
  • skabe gensidig forståelse mellem stab og linje
  • inspirere til et digitalt mindset med den nødvendige fleksible kapacitet til at lede en virksomhed under hastig forandring
  • udnytte digitale muligheder til at effektivisere og udvikle forretningen og skabe værdi for kunderne
  • få sparring og læringsrefleksion med andre, der står med lignende opgaver og udfordringer

Vi arbejder med konkrete situationer fra hverdagen i et pengeinstitut, som udvikler dit tankesæt og din værktøjskasse.

Målgruppe:
Ledere i finanssektoren og konsulenter inden for forretningsudvikling, IT og HR.

Få overblik over andre lederkurser og -uddannelser i Ledelseslandskabet

Varighed 3 dage
Varenummer FORANDRING
Fagansvarlig Lars Munch Svendsen
Koordinator Dorthe Guldager
Startdato 24. oktober 2018
Slutdato 6. december 2018
Pris: 0 kr. 0 kr. for ikke-medlemmer Du tilmelder dig via www.finanskompetencepulje.dk. Når vi modtager tilmeldingen fra Finansforbundet, sender vi dig en bekræftelse.
Uddannelsen udbydes gratis via Finanskompetencepuljen. For at kunne søge om gratis uddannelse skal din arbejdsplads være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).
Læs mere

 

Relaterede forløb
Forløbet Forandringsledelse og digital omstilling er et af 3 forløb om emnet i Finanskompetencepuljen. De 2 øvrige er: Den excellente kunderelation i en digital hverdag (for rådgivere) og Få succes med digital omstilling (for alle typer medarbejdere). Du kan med fordel kombinere din deltagelse med dine kollegers og leders deltagelse i de tilhørende forløb.

Klik her for at se brochure med de 3 forløb

Forløbet er bygget op af 3 moduler

 

 

Virksomhedens udbytte

På modulerne formulerer deltagerne konkrete udviklingstiltag, som de vil sætte i værk i deres ledelse og organisation. På den måde er der fokus på, at deltagerne få omsat læring til praksis, både under forløbet og efter forløbet.

Deltagerens udbytte

Du får viden om den digitale omstilling og konkrete værktøjer, der sætter dig i stand til at træde i karakter som leder i fremtidens finanssektor. Du arbejder med dine egne problemstillinger, opgaver og udfordringer, så kurset bliver direkte anvendeligt i din hverdag.