Fuldt udbytte af din e-learning-licens 24-7

En koordineret indsats styrker motivationen, så du får maksimalt udbytte af din indsats.

Med konceptet 24-7 kan dine medarbejdere løbende selv holde sig ajour på grundlæggende faglig viden via korte e-learning-moduler koblet med en online kompetencetest.

140 nye korte e-learning-moduler kan sammensættes individuelt efter behov, så dine medarbejdere nu kan planlægge deres egen kompetenceudvikling – enten alene, i samråd med nærmeste leder eller koordineret med din HR-afdeling.

Vores e-learning og kompetenceafklaring understøtter hinanden. Bruger kan hoppe frem og tilbage mellem de to online-muligheder og bestemmer selv, hvor i cirklen, han/hun starter.

Vi giver jer overblik over den samlede aktivitet i hele organisationen, så du til enhver tid kender status og kan være sikker på, at rådgiverne altid er opdaterede med nyeste faglige viden.

FU giver dig al den hjælp og sparring, som du har brug for til at sætte de forskellige elementer optimalt i spil i din organisation. Vi hjælper med at udvælge de rigtige pakker og med at planlægge timingen. Du kan desuden få oplæg til at kommunikere det til dine deltagere og deres ledere.

Al erfaring viser, at en koordineret indsats styrker motivationen

For at få maksimalt udbytte af 24-7 anbefaler vi, at grupper af medarbejdere arbejder med fælles deadline for at gennemføre, og at den faglige on-line del følges op af adfærdsmæssig undervisning og coaching, som bringer fagligheden effektivt i spil på kundemøderne.

Al erfaring viser, at e-learning ikke må stå alene eller være op til den enkelte medarbejder. Det styrker medarbejderens motivation og øger udbyttet at koordinere indsatsen at kommunikere og at følge op.

Fortæl medarbejderne hvilke fagområder, de skal fokusere på. Når de har gennemført relevante moduler, kan de påvise deres viden med en kompetenceafklaring. Og resultaterne kan lederen bringe i spil overfor medarbejderen fx i den årlige udviklingssamtale.

Undervejs hjælper vi gerne med at følge op på dine deltagere og sikre deltagerne en god brugeroplevelse

 

Kombiner med tilstedeværende undervisning og maksimer udbyttet

I praksis vælger mange at kombinere online e-learning-moduler med fysisk undervisning, hvis resultaterne af målingen viser, at der er behov for at styrke et område. En fagkonsulent kan løfte en gruppe medarbejdere på udvalgte områder via dialog og undervisning.

Ved at bygge adfærdstræning ovenpå, sikrer vi, at medarbejderne bringer fagligheden i spil på kundemøder, og først der får I det reelle udbytte. Vi anbefaler at måle på det forretningsmæssige udbytte efter for eksempel 3-6 måneder.

 

Tag fat i os, hvis du ønsker sparring til at koordinere jeres indsats indenfor e-learning.

Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus hvis du ønsker sparring
Susanne Døssing
Susanne Døssing
Key Account Manager
+45 8993 3351
+45 2968 3551
Kontakt Susanne hvis du ønsker sparring