Nyudviklede e-learning-kurser til finanssektoren

FUs e-learning-kurser får en mere varierende form og bliver hovedsagligt modul-baserede. Her kan du holde dig opdateret med de nyeste e-learning-kurser og se hvilke kurser, vi senest har ændret.

Vores afdeling for Virtuel Læring har været i gang med en gennemgribende omlægning af e-learning-kurser til finanssektoren.

Ved udgangen af 2017 har vi delt 40 eksisterende e-learning-kurser op i moduler og relancerer dem, så de giver en bedre brugeroplevelse og tilgodeser læringsstile.

Således får du som ansat i finanssektoren en mere målrettet og tidssvarende læring af vores e-learning-kurser, som alle FUs medlemmer har adgang til. Andre interesserede kan købe adgang til  relevante e-learning-kurser enkeltvist. Kontakt FU for at høre nærmere om individuelle løsninger og firmaløsninger.

Målrettet og tidssvarende

De større e-learning-kurser bliver nu delt op i moduler.

Så kan du nøjes med at tage lige præcis det modul, du har brug for. Her og nu.

Eksisterende e-learning-kurser i en ny form baseret på moduler

Mange af emnerne kender du allerede, da de nye e-learning-kurser i vid udstrækning afløser de allerede eksisterende kurser.

E-learning-kurserne er altid opdaterede med fagligt indhold jævnfør nyeste praksis og lovgivning. Men nu bygger vi kurserne op på en helt ny måde i forhold til tidligere, så det øger læringen, udbyttet og effektiviteten.

Først og fremmest får mange af kurserne flere og kortere moduler, så det bliver nemmere at dykke ned i ét specifikt emne på kurset. Denne opdeling understøtter brugen af e-learning-kurserne som et opslagsværk i dagligdagen.

Desuden udvikler vi kurserne fra at være primært tekstbaserede til i langt højere grad at basere sig på speak, animationer, video m.m. 

 

Målrettede moduler sparer tid og øger effektiviteten

Kurserne og modulerne opfylder de læringsmål, som er sat i og af branchen. De enkelte moduler hænger sammen med resultaterne fra kompetenceafklaringen, så du derfra får links direkte til de moduler, som er målrettet dit aktuelle behov for viden.

Det betyder, at du kan nøjes med at tage dét modul, du mangler, i stedet for at tage et helt kursus.

Det kalder vi effektiv læring på kortere tid.

Martin Hjortshøj
Martin Hjortshøj
Afdelingschef
+45 8993 3215
+45 6029 5660
Kontakt Martin for at høre mere om de nye e-learning-kurser

Object reference not set to an instance of an object.