Udgivelser fra Finanssektorens Uddannelsescenter

FU udgiver løbende publikationer og rapporter, som belyser tendenser og udvikling i sektoren. Vi inddrager eksterne konsulenthuse, associates og andre samarbejdspartnere i det omfang, det er relevant

2020

Erhvervskundens bank

Undersøgelsen giver et indblik i erhvervskundens syn på værdiskabende rådgivning og er baseret på dybdegående, kvalitative interviews med 16 små og mellemstore virksomheder. 

Læs mere

 

2018

Arketyper blandt kunder i danske pengeinstitutter i en digital hverdag

Rapport baseret på et studie med 1500 respondenter om hvilken rådgivning bankkunderne ønsker og hvilke digitale muligheder, de bruger m.m.

Studie foretaget af Wilke A/S på vegne af Finansforbundet og Finanssektorens Uddannelsescenter.

Læs mere om rapporten og se pixi-udgave online

 

2017

Talentudvikling - Skab succesfulde talentmiljøer med ledelsesfokus

Fremtidens succes handler i høj grad om at have dygtige medarbejdere. Denne publikation giver inspiration til, hvordan sektoren i fremtiden kan arbejdere med talent og talentudvikling.

Læs mere

 

New Local Banking - Inspiration til lokale vækststrategier

Trendrapport som søger at inspirere og belyse mulighederne for at udvikle lokalbanker på en måde, så de er med til at skabe vækst og ny økonomisk udvikling i det 21. århundrede.

Læs mere

2016

Maj 2016: Lokalt erhverv - Mulighed eller risiko?

Små erhvervskunder er en risikabel gruppe, men også en gruppe med et stort potentiale. For mange af de små lokale erhvervskunder er relationen til pengeinstituttet en kamp. Publikationen giver nogle bud på, hvordan pengeinstituttet styrker tilliden til denne målgruppe.

Læs mere

 

2015

Generation Z - Fremtidens bankkunder

Tendensen er klar – de unge føler sig oversete, og de ved godt, at de ikke er vigtige for pengeinstituttet! Publikationen handler om, hvordan sektoren effektivt henvender sig til unge kunder.

Læs mere


2014

Digitale tendenser

Om hvordan vi i sektoren kan udnytte digitaliseringen på bedst mulige vis. Publikationen giver dig indblik i nye tendenser på den digitale front, introducerer centrale nye begreber og giver dig inspiration til både virksomhedens strategi og det mere praktiske arbejde.

Læs mere 

 

 

Søren Laursen
Søren Laursen
Administrerende direktør
+45 8993 3340
+45 2269 8381
Kontakt Søren hvis du vil vide mere om tidligere eller kommende udgivelser