Viden om bæredygtighed

Finanssektoren spiller en central rolle i den bæredygtige omstilling - og bæredygtighed bliver et konkurrenceparameter i fremtiden. Det kommer til at betyde noget for alle, der arbejder i den danske finanssektor.

Vil du blive klogere på, hvorfor bæredygtighed er vigtigt - også i den finansielle sektor? Det fortæller denne lille video på 1 minut og 47 sekunder.

Bæredygtighed i finanssektoren

Uanset om du er rådgiver, leder, sidder i en supportfunktion, i HR eller i forretningsudvikling, skal du forholde dig til bæredygtighed. Ikke engang i fremtiden - nu. For kundernes efterspørgsel stiger, og der kommer mere og mere regulering på området.

"Bæredygtighed i finanssektoren" er et e-learningmodul til dig, der arbejder i sektoren. Du får en introduktion til en række centrale begreber, du bliver klogere på, hvorfor bæredygtighed er vigtigt for sektoren, og du får en idé om, hvad arbejdet med den bæredygtige omstilling kommer til at betyde for dig.

Nysgerrig? Du finder modulet her

 

FU og bæredygtighed

Vi arbejder sammen med en række interessenter for at finde ud af, hvordan vi med uddannelse og kompetenceudvikling bedst understøtter arbejdet med bæredygtighed i sektoren. Du kan bl.a. blive klogere her:

E-learning: Bæredygtige investeringer

Få inspiration til afdækning af kundens bæredygtighedspræference og bliv klar til at tage dialogen om forvalternes arbejde med bæredygtighed

Modulet ligger her

NY UDDANNELSE: Bæredygtig kundedialog - erhverv

Til erhvervsrådgivere, der vil klædes på, så de kan tage den værdiskabende dialog om bæredygtighed med erhvervskunderne.

Gratis via Finanskompetencepuljen - kom med

Bæredygtighed i erhvervsrådgivning? Pilotprojekt afdækker behov for kompetenceudvikling

I tæt samarbejde med Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening skaber FU uddannelse om bæredygtighed til erhvervsrådgivere.

Læs mere på Finansforbundets hjemmeside

Ekspert: Bæredygtighed går fra strategi til drift

Læs artikel

Klumme: Fokus på bæredygtighed kræver uddannelse

FU vil spille en aktiv rolle i den bæredygtige omstilling. Det gør vi bedst ved at understøtte sektorens behov for uddannelse og kompetenceudvikling på området.

Læs klumme

E-learning: Bæredygtighed i den finansielle sektor

En introduktion til alle i og omkring den finansielle sektor om, hvad bæredygtighed kommer til at betyde.

Se modulet her - det tager cirka 30 minutter

Uddannelse: Økosystemfacilitator

Uddannelse til rådgivere og filialchefer, der er klar til at tage en ny rolle og skabe vækst i lokalsamfundet… 

Læs mere her

Uddannelse: Bestyrelsesuddannelsen

På 3. modul dykker vi ned i strategien og hvad den grønne dagsorden kommer til at betyde for forretningen…

Læs mere her

Sammen bliver vi klogere

Vi vil altid gerne have dine inputs til, hvordan vi bedst muligt arbejder videre med bæredygtighed i sektoren. Og vi vil også gerne have lov til at fortælle dig, når vi kommer med nyt på området.