Kristian Bernth

Associate, partner i Seismonaut
Ekspert i at analysere komplekse problemstillinger og omsætte analyserne til strategi

Kristian Bernth er partner i Seismonaut. Med fundament i sin viden om innovation, organisation og økonomi er Kristian ekspert i at analysere komplekse problemstillinger og omsætte analyserne til strategi. Han har et kreativt indre og bruger det i processer og workshops til at lave inddragende og engagerende aktiviteter, der aktiverer deltagerens ekspertise og meninger.

Som virksomhed kan I af Seismonaut få hjælp til: 

Kortlægning og analyse for at forstå kundernes digitale adfærd
Ved at kortlægge jeres målgruppers konkrete adfærd og behov får I handlingsorienterede værktøjer til jeres kommunikation og nye produkter og services. Seismonaut hjælper jer med at identificere, hvor I skal sætte ind for at sikre bedst mulig interaktion med målgruppen gennem hvert kontaktpunkt. På den måde oplever jeres brugere en højere værdi og bedre service. 

Digital produktudvikling gennem motivering og involvering af brugere
Ved hjælp af digitale platforme motiverer og involverer Seismonaut jeres brugere i eksempelvis produkt- og idéudviklingsforløb. Seismonaut har et indgående kendskab til finanssektoren. Det danner basis for at spotte hullerne i markedet og tydeliggøre, hvor der er størst mulighed for at skabe værdi hos jeres kunder.

Digital kommunikationsstrategi med udgangspunkt i jeres forretningsmål og kunder  fremfor digitale teknologier
Seismonaut faciliterer sociale medieredaktionsmøder og indholdsworkshops, udvikler indholdskoncepter, rådgiver om den gode statusopdatering og giver jer konkrete værktøjer til at styre indholdsplanlægningen på sigt. I bliver i stand til at udvikle relevant indhold, som engagerer kunderne og understøtter jeres forretningsmål.

Tre oplæg om digitale tendenser i finanssektoren

  1. Tillid og transparens i den digitale tidsalder
  2. Fremtidens bankkunder er mobile
  3. Digitale forandringer i finanssektoren 

Læs mere om Seismonaut

Skriv en besked til Kristian Bernth