FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Lone Linnet

Chefkonsulent
Konsulent der skaber resultater og forandringer med hjerne og hjerte på rette sted

Lone er oplagt at få ud som konsulent, når I som virksomhed vil arbejde med forandringer og trivsel og samtidig ønsker at optimere salg og medarbejdernes gennemslagskraft. Hun brænder nemlig for at udvikle mennesker og organisationer, hvor resultater og trivsel går hånd i hånd – og så har hun stor faglig indsigt i, hvordan forandringer påvirker organisationer og den enkelte.

FU har haft fornøjelsen af Lones evner og ikke mindst hendes smittende og inspirerende engagement siden 2008. Hun arbejder især med at styrke hver enkelt deltager, så de præsterer bedre og føler sig mere mentalt robuste. Det oplever du også som deltager på de forløb, hun underviser i: Brænd igennem med dine budskaber, Styrk din personlige gennemslagskraft og robusthed, Styrk din balance i (arbejds-) livet, Sådan håndterer du forandringer med succes og Den kompetente rådgiver.

I 2018 introducerede Fu 3 nye forløb om Digital Omstilling, som støttes af Finanskompetencepuljen. På et af disse forløb kan du møde Lone og få svar på, hvordan du får succes med digital omstilling.

Lone Linnet har en didaktisk og psykologisk uddannelse i læring og en uddannelse i kommunikation på bachlorniveau. At formulere sig forståeligt, men samtidig indlevende og spændende, på skrift kan være udfordrende. Men slet ikke umuligt når Lone gennemfører kurser i skriftlig kommunikation. I kan nemlig også få skræddersyet forløbene helt efter jeres behov og niveau. Middelfart Sparekasse er blevet undervist i skriftlig kommunikation, så de fremover er bedre rustet til at kommunikere skriftligt med kunder såvel som kollegaer. Find inspiration her

Derudover har hun en baggrund som privatrådgiver og har sidenhen suppleret sine kompetencer med en coachuddannelse, NLP Master Practioner og senest en psykoterapeut-uddannelse med speciale i trivsel og stress. 

Hun er certificeret i brugen af personprofilværktøjerne DiSC og Garuda.

Læs mere om Lone på hendes profil på LinkedIn

Skriv en besked til Lone Linnet