FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger. Læs mere i vores FAQ

Corona stopper ikke kompetenceudvikling

Voksenuddannelser er undtaget forsamlingsforbuddet på max. 10 personer. Det nye er krav om mundbind, og at frokost serveres portionsanrettet på pladsen.
Coronasituationen strammer til. Men du må stadig gerne deltage i forløb på FU, selvom der er mere end 10 personer samlet. Få svar på hvorfor.

Redigeret den 6. november 2020.

Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder ikke voksenuddannelser, seminarer og konferencer. Derfor må du gerne fortsat deltage på uddannelser, kurser, seminarer og temadage på Finanssektorens Uddannelsescenter.

”Vi har rigtig mange gode snakke med vores kunder i de her dage. De enkelte pengeinstitutter har forskellige retningslinjer for deres medarbejdere, og det tager vi selvfølgelig hensyn til ved også at gennemføre online undervisning,” siger adm. direktør på Finanssektorens Uddannelsescenter, Søren Laursen.

Men, understreger han, i skrivende stund er der ikke noget i de officielle retningslinjer, der forhindrer, at du kommer på FU.

Vi mødes under ordnede forhold

For at være helt sikre på, at vi lever op til de gældende retningslinjer, har FU været i dialog med relevante myndigheder.

Konklusionen er, at det eneste nye efter udmeldingen den 23. oktober er krav om brug af mundbind, når vi mødes. Vi har herudover besluttet, at frokosten serveres portionsanrettet på pladsen. FU's forløb er undtaget forsamlingsforbuddet på max. 10 personer.

Uanset hvor mange deltagere, der er i et lokale, følger FU selvfølgelig myndighedernes retningslinjer 

Muligheder for at deltage online

Underviserne på FU er efterhånden garvede i at undervise online. Hvor det er muligt, er det op til deltagerne, om de vil deltage fysisk eller virtuelt i undervisningen.

Men der er dog stadig visse forløb og moduler, hvor deltagerne bliver opfordret til at være til stede fysisk. Det er i tilfælde, hvor erfaringen viser, at der er meget værdi i den fysiske interaktion – også med de gældende krav til fysisk afstand.

Streaming af seminarer og temadage

Det er typisk på seminarer og temadage, at mange mennesker mødes på én gang på FU.

Vi må fortsat samles op til 300 deltagere, under forudsætning af at alle deltagere sidder vendt mod indlægsholderen. I de kommende måneder bestræber vi os dog på at give deltagerne valget mellem at følge med på afstand via streaming eller møde op fysisk.

NB. Når vi tilbyder både fysisk afholdelse og streaming, kan du vælge, om du vil deltage virtuelt eller fysisk indtil dagen før afholdelsen. Vælger du virtuel deltagelse senest 8 dage inden afholdelse, fratrækkes prisen ophold og forplejning.

Find svar om forholdsregler

I vores FAQ om muligheder og vilkår i forbindelse med coronakrisen finder du svar på dine spørgsmål. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 8993 3333

Pernille Bille Tvedt
Pernille Bille Tvedt
Chef for HR og jura
+45 8993 3298
+45 2484 5212
Har du spørgsmål om FU's forholdsregler ifbm. corona? Tag fat i Pernille Bille


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU