FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

FU sætter fokus på privatkredit:

God kreditvurdering går aldrig af mode

Selvom vi befinder os i gode økonomiske tider, skal bankrådgiverne altid huske at vedligeholde deres kompetencer på privatkreditområdet. Læs chefkonsulent Anne Marie Krogsgaards overvejelser herunder.

Af Anne Marie Krogsgaard

Vi befinder os i en tid med stor konkurrence om de gode privatkunder. Konjunkturudviklingen er god og arbejdsløsheden er ifølge Danmarks Statistik på det laveste niveau siden 2009. Suppleret med det laveste renteniveau nogensinde, kan du stille dig selv spørgsmålet:

Hvad kan gå galt?

Jeg har ikke svaret på dette spørgsmål, men jeg har den holdning, at en god kreditgivning skal tåle både gode og dårlige økonomiske tider.

Scroll ned og se FUs 4 aktuelle kreditkurser

Jeg har den holdning, at en god kreditgivning skal tåle både gode og dårlige økonomiske tider

Anne Marie Krogsgaard

Det gode kredithåndværk er en øvelse, vi som rådgivere altid kan forfine og udvikle. Håndværket er over de seneste år suppleret af lovgivning, der stiller flere krav til, hvordan vi foretager den gode kreditværdighedsundersøgelse.

På flere områder skal privatkundens økonomi trykprøves, og det stiller store krav til rådgiverens afdækning af kundens økonomiske råderum.

Den gode privatkunde har vist en sund udvikling i sin økonomi og kan også dokumentere en forventet fortsat sund økonomi.

Det er de kreditværdige private kunder, der giver en sund portefølje, og giver rådgiveren mulighed for at opfylde kundens behov bedst muligt.

Bliv klogere på kredit

På FU sætter vi nu fokus på de øgede krav til rådgiverne. På vores nye kurser inden for privatkredit får rådgiverne mulighed for at diskutere og trykprøve deres evner inden for kreditvurdering.

Den gode diskussion og afprøvning af holdninger giver stor værdi i det daglige arbejde og suppleret med viden om kravene i lovgivningen, bliver rådgiverne endnu bedre til at kvalificere deres kunders kreditværdighed.

De fire nye kurser drejer sig om:

 

Ønsker du at trykprøve dine kreditmæssige kompetencer, så tag en snak med din HR-afdeling. 

Læs om vores Kompetenceafklaring - Kredit

Anne Marie Krogsgaard
Anne Marie Krogsgaard
Chefkonsulent
+45 8993 3261
+45 2968 3559
Har du spørgsmål eller kommentarer? Så kontakt Anne Marie


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU