FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik

Ny uddannelse: Landbrugskunden i centrum

Landbrug fylder meget i regnskabet hos de danske pengeinstitutter, som efterspørger mere uddannelse på området til landbrugskunderådgiverne. FU er snart klar med en ny uddannelse.

Til foråret 2017 har du mulighed for at  deltage på en fornyet udgave af Landbrugskunden i centrum, som består af 3 kursusdage.

Formålet med kurset er at give landbrugskunderådgivere overblik og viden om de særlige forhold, der gør sig gældende i landbrugsvirksomheder.

Målgruppen er såvel nye landbrugskunderådgivere, der skal sætte sig ind i landbrugsområdet, som de lidt mere erfarne, der ønsker at holde sig ajour med et omskifteligt og regeltungt fagområde.

Underviserne på kursusdagene er branchekendte praktikere og eksperter både fra sektoren og landbrugets organisationer. Du har mulighed for at tilmelde dig alle tre dage eller enkelte dage.

DAG 1 DEN 16. MARTS 2017
På dag 1 behandler vi bl.a. landbrugsrådgiverens funktion, opgaver og ansvar og du får en introduktion til driftsformer og rammevilkår for landbruget. Derudover får du redskaber til analyse af landbrugsregnskaber.

DAG 2 DEN 20. APRIL 2017
På dag 2 lægger vi hovedvægten på kreditvurdering af landbrug og sikkerhed i landbrugsejendom samt virksomhedsordningen og introduktion til ejerskifte.

DAG 3 DEN 29. MAJ 2017
På dag 3 går vi i dybden med udvalgte emner – herunder fraktilanalyse og rekonstruktion/konkurs.

Anne Bessmann-Petersen
Projektkoordinator
+45 8993 3290
+45 3113 6029
Kontakt Anne hvis du vil tilmeldes til uddannelsen