FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Nyt Compliance-forløb med opstart i november

I samarbejde med Lokale Pengeinstitutter og sektoren lancerer vi et helt nyt complianceforløb, der understøtter compliance-funktionen i at omsætte krav og teori til praktisk compliance.

Compliance-forløbet er for dig, der har brug for at blive klædt på til målrettet at håndtere compliance-opgaverne i dit pengeinstitut. Virksomheden får en medarbejder, som er klædt på til at løse funktionens opgaver effektivt og sikre støtte i at overholde regulering mv.

Forløbet består af fire moduler og er bygget fleksibelt op, så du kan vælge at deltage netop de dage, du har brug for, hvad enten du er ny i funktionen eller har erfaring. 

På hvert modul lærer deltagerne at omsætte krav og teori til praktisk compliance i pengeinstituttet. Underviserne sætter fokus på at dække de grundlæggende krav til compliance-funktionen på alle væsentlige compliance-områder i et pengeinstitut. Sammen løser vi opgaver, som hjælper dig med at løse det, du selv sidder med i din hverdag. Og der bliver rig mulighed for at sparre om best practise.

Compliance-forløbet styrker dine kompetencer inden for compliance. Hold dig ajour med nyeste viden inden for compliance ved at deltage på vores temadage om aktuelle emner inden for compliance.

Line Bagger Bendix
Line Bagger Bendix
Afdelingschef
+45 8993 3240
+45 2968 3560
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Line.


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU