FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Rejseforsikring tilknyttet Mastercard

Medarbejdere, der formidler rejseforsikringer tilknyttet Mastercard, omfattes af nye krav – ingen ved endnu hvilke...

Den 1. februar 2019 blev Lov om forsikringsformidling ændret, så pengeinstitutter ikke længere må distribuere rejseforsikring tilknyttet Mastercard som accessorisk virksomhed

Medarbejdere, der fortsat skal formidle dette produkt, bliver fremover omfattet af Bekendtgørelsen for kompetencekrav for formidling af forsikringer. Bekendtgørelsen er endnu ikke tilpasset med de nye kompetencekrav, så selv om loven er trådt i kraft den 1. juli 2019, er det endnu uvist, hvordan vi skal understøtte den.

Medarbejdere, der formidler rejseforsikringer tilknyttet Mastercard vil være omfattet af den oprindelige overgangsordning på IDD, mens nye medarbejdere på området må arbejde under opsyn, ind til der kommer en løsning. Så i første omgang bør virksomheden blot registrere dem, der er omfattet af overgangsordningen.

Læs mere om FUs register

 

Overgangsregister udvides med profil til Mastercard

så I kan registrere de medarbejdere, der er omfattet af overgangs-ordningen inden for Mastercard, på en særskilt liste i VidenBarometer®

Processen mod en smidig løsning

Afdelingschef Pernille Schwartz fra FU er med i en arbejdsgruppe under Finanssektorens Arbejdsgiverforening, som sender anbefalinger og ønsker til Finanstilsynet for at opnå så smidig en løsning som muligt.

FU kommer naturligvis med en løsning til at håndtere de nye krav, så snart vi kender kompetencekravene og de praktiske muligheder.

Vi holder dig løbende underrettet og informerer, så snart vi kender de nye kompetencekrav og ved hvilke aktiviteter, det medfører.

Pernille Schwartz
Pernille Schwartz
Afdelingschef
+45 8993 3348
+45 2968 3564
Kontakt Pernille for info om IDD


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU