Tilpasset læring med 24-7

FUs kompetenceafklaringer og e-learning går hånd i hånd, så du får helt personlige resultatsider med direkte links til relevante læringsbidder.

Igennem de seneste par år er FUs e-learning gået fra lange lektioner til små appetitlige læringsbidder. Det betyder, at brugerne kan nøjes med at gennemgå lige præcis den læring, som er relevant for dem. Hverken mere eller mindre.

Nu har FU givet det et nyt navn, nemlig ”24-7”. Det er vores version af "adaptiv læring" og skal illustrere, at FUs medlemmer altid kan teste sig selv og samtidig har adgang til at få lige præcis den viden og læring, som de har brug for – hvor som helst og når som helst.

Det øger effekten, når virksomheden koordinerer indsatsen

FU har de seneste år hjulpet rigtigt mange kunder med at få mere ud af deres e-learning og har derfor masser af erfaring med, hvad der virker godt i processen, og hvad der ikke virker.

Vores sparring handler fx om at: 

  • Udvælge de rigtige pakker
  • Vælge den rigtige timing
  • Kommunikere det bedst muligt til deltagere og deres ledere
  • Følge op med adfærdsmæssig undervisning, hvis der er brug for det

FUs version af adaptiv læring...

er tilpasset netop dine behov ud fra en undersøgelse af, hvad du allerede ved om emnet.

På baggrund af dine svar får du adgang til den læring, som du har brug for, og kan springe over alt det, du allerede ved.

Læring tilpasset den enkelte sparer tid – også i finanssektoren

Tidligere resulterede en kompetenceafklaring i en generel anbefaling af en række e-learning-kurser, som brugeren kunne have brug for. Men da e-learning dengang typisk var bygget op over forholdsvis lange lektioner, kom brugeren også igennem noget materiale, som de havde fuldstændig styr på i forvejen. Det råder korte moduler og tilpasset læring nu bod på.

Gennem flere år har FU tilpasset sin e-learning, så hver lektion er blevet opdelt i kortere og mere målrettede moduler. På den måde bevæger vi os hen mod micro-learning, men fastholder den logiske sammenhæng, som vi mener giver den bedste læring.

Ved at koble e-learning-modulerne med vores kompetenceafklaringer, kommer brugeren direkte frem til sin anbefalede læring, når han/hun afslutter en kompetenceafklaring. Og kan nøjes med at gennemgå lige præcis de moduler, som er relevante.

Figur 1: Kompetenceafklaring og e-learning understøtter hinanden. Figuren viser, at du som bruger kan hoppe frem og tilbage mellem de to online-muligheder. Du bestemmer selv, hvor i cirklen, du starter.

Rådgivere kan teste sig selv og straks gå til relevant læring

Som rådgiver kan du løbende holde dig ajour på grundlæggende faglig viden via korte e-learning-moduler og online kompetenceafklaringer. På den måde er du altid opdateret med nyeste faglige viden.

Vores e-learning og kompetenceafklaringer understøtter hinanden, så du får et godt overblik over, hvad du har brug for at lære - og hvordan du kan gøre det.

Figur 1 viser sammenhængen mellem FUs e-learning og kompetenceafklaring. Du bestemmer selv hvor i cirklen, du starter. Du kan fx vælge at starte med e-learning og afprøve din viden med en kompetenceafklaring. Eller du kan vælge først at gennemføre en kompetenceafklaring for at få overblik over, hvilken e-learning, der er relevant for dig.

Figur 2: Sådan kan en resultatside i din kompetenceafklaring se ud. I den lyseblå boks får du en oversigt over anbefalede læringselementer afstemt med dit resultat. Via de blå knapper kan du straks starte din læring og dække dit behov. Nederst ser du din personlige radar.

Personlig resultatside med links til relevant læring og en personlig radar

Når du har gennemført en kompetenceafklaring, får du straks en resultatside med dine resultater. Resultatsiden viser hvilke læringsmål, du har svaret forkert på med direkte links til små stykker e-learning, der kan dække præcist dine eventuelle behov.

Resultatsiden viser desuden en radar med dine resultater for hvert underemne. Her kan du også se, hvordan andre i branchen har klaret den samme måling.

Pssst... E-learning er gratis for medlemmer

Som medlem af FU er der fri adgang til e-learning 24-7, og kompetenceafklaringerne koster blot 100,- for en blok med generelle emner.

Se mere om kompetenceafklaringerne

Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus hvis du ønsker sparring på en løsning til en større gruppe rådgivere

Object reference not set to an instance of an object.Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU