Niveauvurderet Master i Ledelse

Pernille Bech Hansen og Peter Jensen, der er den stærke duo bag Master i Ledelse, er stolte over niveauvurderingen fra Danmarks Akkrediteringsinstitution .
Finanssektorens Master i Ledelse er blevet niveauvurderet på masterniveau af Danmarks Akkrediteringsinstitution.

Den er målrettet ledere i finanssektoren, har fuld fokus på praksis – og nu er den populære lederuddannelse Master i Ledelse også blevet niveauvurderet af Danmarks Akkrediteringsinstitution til niveau 7.

Det svarer til kandidat- og masteruddannelser på universiteter.

”Vores Master i Ledelse er kendt for sin meget praksisnære tilgang og for ”action learning” med fuld fokus på hverdagen. Vi er meget stolte over, at vi nu kan dokumentere, at uddannelsen har det høje niveau. Vi ved det, deltagerne og de eksterne undervisere ved det – men nu har vi papir på," siger uddannelsesansvarlig på Master i Ledelse, Pernille Bech Hansen.

Niveauvurdering vurderer udbytte og læring

Private og offentlige uddannelser kan blive niveauvurderet i forhold til den nationale Kvalifikationsramme for Livslang Læring, der har otte niveauer – fra grundskole til ph.d.

Niveauvurderingen er en vurdering af uddannelsesniveau. Vurderingen bliver lavet på det samlede mål for læringsudbytte, og den fortæller, hvad det forventede resultat af den studerendes læreproces er.

Altså hvad vedkommende kan efter endt uddannelse.

Niveauvurderingen gør det nemmere for den studerende og andre at få indsigt i niveauet og gør det nemmere ved efterfølgende meritvurdering og realkompetencevurdering i uddannelsessystemet.

Pernille Bech Hansen

Vil du høre mere?

Pernille Bech Hansen

Ledelse, salg & strategi

+45 8993 3352

pbh@finansudd.dk

Danmarks Akkrediteringsinstitutions (AI) opgave er at sikre at de videregående uddannelser i Danmark har en høj kvalitet og relevans.

Private uddannelser bliver vurderet ift. ”Kvalifikationsrammen for Livslanglæring”, der har otte niveauer – fra grundskole til ph.d.

Master i Ledelse hos Finanssektorens Uddannelsescenter er blevet vurderet til at ligge på niveau 7, der svarer til kandidat- og masteruddannelser

Seneste nyheder fra FU

Nyhed: 20. september 2023

Nyt ESG-netværk ser dagens lys

Ledelse: 4. september 2023

Spot på regenerativ ledelse i sektoren

Datahåndtering: 29. august 2023

Databeskyttelse – ny model på trapperne

Økosystemfacilitator: 27. juni 2023

Fynsk filialdirektør ser masser af værdi i lokal vækst