Master i Ledelse


En unik, praksisnær 2-årig efteruddannelse for erfarne ledere, der gør dig i stand til at skabe resultater gennem strategisk indsigt, forståelse for forretningen og de menneskelige mekanismer.

Startdato 7. november 2023
Slutdato 20. juni 2025
Sted Skanderborg Park
Varighed 27 dage
Målgruppe
Leder
Koordinator Britt Hoffmann Wätjen
Underviser Pernille Bech Hansen
Pris: 110.200 kr. 148.200 kr. for ikke-medlemmer
Hertil kommer udgifter til ophold og forplejning, som vi opkræver efter hvert modul.

Interesseret i at komme med på Master i Ledelse? Send en mail til Britt knappen nedenfor. Så får du mere information om tilmelding. Vi glæder os til at høre fra dig!

Early Bird: Send ansøgningen senest 1. maj og få rabat på 10%.

Early bird Spar 10% ved tidlig tilmelding 

Det får du på en Master i Ledelse

På Master i Ledelse bliver du skærpet og styrket i din evne til at skabe resultater som leder - samtidig med, at du bliver styrket på det personlige plan. Du får stor indsigt i sektoren, i forretningen, i ledelse og i dig selv som leder. Du bliver dygtig til at omsætte indsigten til handlinger i din daglige praksis, som bidrager til, at du bliver en succes.

Samtidig får du et godt netværk inden for sektoren med mulighed for at trække på andres erfaringer.

Det får din virksomhed ud af det

I får en leder, som kan omsætte virksomhedens strategi til konkrete ledelseshandlinger, der bidrager til, at I bevæger jer i den rigtige retning. Lederen udvikler kulturen og den enkelte medarbejder i overensstemmelse med det organisatoriske værdigrundlag.

Master i Ledelse er en praksisnær lederuddannelse, og undervejs i forløbet skaber lederen resultater og afkast i egen afdeling og får en høj grad af forretningsforståelse.

En praksisnær lederuddannelse skræddersyet til finans

Master i Ledelse er en unik 2-årig efteruddannelse for erfarne ledere i den finansielle sektor, det vil sige pengeinstitutter og beslægtede virksomheder i den finansielle branche (fx forsikring, pension og revision).

For at få det optimale ud af en Master i Ledelse, skal du ønske at udvikle både dig selv og din evne til at skabe resultater. 

Masteruddannelsen består af 8 felter af 2-3 dages varighed. Hertil kommer projektopgaver, en individuel eksamen og en teameksamen. 

Master i Ledelse er en helhedstænkende og ambitiøs uddannelse

Uddannelsen er en helhedstænkende lederuddannelse, hvor du gennem strategisk indsigt, forståelse for forretning og menneskelige mekanismer bliver dygtigere til at eksekvere strategier og skabe resultater. Master i Ledelse er en rejse, hvor du vil opleve, at du kommer til at arbejde med dig selv på det personlige plan i relation til forretningen.

Master i Ledelse er blevet niveauvurderet af Danmarks Akkrediteringsinstitution til niveau 7. Det svarer til niveauet på kandidat- og masteruddannelser. Niveauvurderingen gør det nemmere for den studerende og andre at få indsigt i niveauet og gør det nemmere ved efterfølgende realkompetencevurdering i uddannelsessystemet.

Se en video, hvor Chefkonsulent Pernille Bech Hansen fortæller om uddannelsen, dens særlige kendetegn og hvorfor (5:29):

 

Praktik: Det er nemt at komme til og fra Skanderborg

Undervisningen foregår primært på Skanderborg Park, som både har smukke omgivelser og gode parkeringsforhold. Og så ligger det tæt på Skanderborg Station og motorvejen E45, så det er nemt at komme til. 

Master i Ledelse består af 8 felter, en individuel eksamen og en teameksamen.

På felt 6 tager vi dig med til London, Berlin eller et tilsvarende sted. 

Sådan er Master i Ledelse bygget op

8 felter, en individuel eksamen og en teameksamen - se hvad vi kommer omkring.

Læs mere Sådan er Master i Ledelse bygget op

Infomøde om Master i Ledelse

Hør mere på infomøde til august.

Læs mere Infomøde om Master i Ledelse

Lederuddannelser

Få et samlet overblik over de uddannelser og kurser, som FU udbyder inden for ledelsesområdet

Læs mere Lederuddannelser

Skræddersyet kompetenceudvikling

Vi tilpasser gerne løsningen, så den passer præcis til jeres behov

Tag fat i os