FAQ om FU og corona

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes anbefalinger omkring corona. Få svar på dine spørgsmål om FU og COVID-19 her.

Siden er opdateret den 25. januar 2022

Tag fat I os, hvis I har spørgsmål eller ønsker

De seneste udmeldinger fra myndighederne lægger ikke nogen restriktioner på at mødes til fysisk undervisning. Vi ved, at I har forskellige interne retningslinjer for fysisk fremmøde. Så tøv ikke med at tage fat I os, hvis du har spørgsmål eller ønsker omkring et planlagt forløb. 

Hvornår skal deltagerne vise coronapas?

  • Der er krav om gyldigt coronapas til alle, der møder fysisk op på Skanderborg Park eller Finanssektorens Uddannelsescenter.
  • På lukkede hold bliver krav til coronapas aftalt med det enkelte pengeinstitut. 

Alt om coronapas (Statens Serum Institut)

Find teststed i Region Midtjylland

 

Hvilke forholdsregler tager I på SKP?

På FU og Skanderborg Park har vi fuldt fokus på, at ophold og samvær er sikkert og sundt for både medarbejdere, kunder og gæster. Vi gør vores bedste for at skabe tryghed for alle ved at mindske risikoen for smittespredning.

Vi følger myndighedernes anbefalinger og mere til. På Skanderborg Park betyder det bl.a.:

  • At vi følger myndighedernes regler for afholdelse af konferencer
  • At vi er hysteriske med rengøringen
  • At vi tager de nødvendige forholdsregler, når vi serverer mad og drikke
  • At der er masser af håndsprit og frisk luft: Der er håndsprit i alle lokaler, på toiletter og i fællesområder, og vi er ekstra omhyggelige med at få luftet ud

Gæster skal bære mundbind eller visir, når de befinder sig indendørs i fællesområder. Mundbindet eller visiret kan fjernes, hvis gæsten sidder ned, deltager i undervisning eller eksamen.

 

Hvad gør I på FU, hvis en deltager har symptomer på COVID-19?

Vi forventer fortsat, at du ikke møder op, hvis du har symptomer på COVID-19. Hvis du udviser symptomer, mens du deltager på et forløb på FU, vil du blive bedt om at tage hjem igen. Vi forventer selvfølgelig også, at du bliver hjemme, hvis du er i selvisolation.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op fysisk, så kontakt os. I de fleste tilfælde kan vi finde et onlinealternativ. 

Læs mere i Sundhedsstyrelsens anbefalinger

 

Er det muligt at lave særaftaler om de fysiske rammer?

Vi har erfaring for, at de forskellige pengeinstitutter har meget forskellige retningslinjer for deres medarbejdere ifbm. COVID-19. Vi gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme de forskellige ønsker – og vi har endnu ikke haft en situation, som vi ikke kunne finde en god løsning på.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver testet positiv for COVID-19 efter, jeg har været på FU?

 

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du bliver testet positiv for COVID-19 i de første par uger efter, du har deltaget på et FU-forløb. Kontakt HR-chef Pernille Bille Tvedt på pbt@finansudd.dk