Hvordan tilføjer jeg logo og uddannelse fra FU på LinkedIn?

Efter FU har fået en uddannelsesside på LinkedIn, kan du via alumne-knappen finde andre, der har taget uddannelse på FU og tilføje FUs logo til dit CV på LinkedIn
Finanssektorens Uddannelsescenter er på LinkedIn som uddannelsessted. Det betyder, at du kan få FUs logo føjet til dit CV på LinkedIn. Læs her, hvordan du gør.

I maj 2018 blev FUs virksomhedsside på LinkedIn ændret til at være en uddannelsesside. Det betyder, at du nemmere kan finde andre, som også har taget uddannelse ved FU, og dit CV på LinkedIn bliver flottere rent grafisk, ved at du tilføjer FUs logo.


Hvis du har opdateret din LinkedIn-profil med en FU-uddannelse efter maj 2018, har du nok helt automatisk fået FU-logoet.

Men hvis du har opdateret dit CV på LinkedIn før maj 2018, mangler du måske logoet. Se nedenfor, hvordan du får det rettet.

 

Hvis din uddannelse fra FU bliver vist på LinkedIn som på billedet, kan du rette det, så FU-logoet blive synligt fremfor et generelt ikon.

OBS: Måske står der "Uddannelse" i stedet for "Education" på din profil.

 

Sådan tilføjer du logo og uddannelse på LinkedIn

Hvis det er første gang, du skal oprette en uddannelsen på LinkedIn, skal du starte med at klikke på tegnet + i højre hjørne (på billedet her er det oven over blyanten).

Derefter kan du oprette uddannelsen på næsten samme måde, som hvis du skal redigere uddannelsen, som det bliver vist nedenfor.


Sådan redigerer eller opdaterer du uddannelsen

  • Gå ind på din egen profil og scrol ned til det felt, hvor du har din uddannelse.

  • Vælg den relevante uddannelse ved at trykke på blyanten (markeret med gult på billedet).

  • Du sætter muse-pilen i feltet, hvorefter FUs side dukker op, som vist på billedet nedenfor. Marker det med musen og klik.


Hvis det ikke virker – kan du gøre følgende

  • Slet den nuværende visning af uddannelse.

  • Begynd at skrive Finanssektorens Uddannelsescenter i feltet.

  • Nye valgmuligheder dukker op i drop-down-menuen, og når du kan se FUs logo og navn i drop-down-oversigten, skal du vælge den med musen og klikke.

Hvis det stadig ikke virker, kan det være en midlertidig bug eller forstyrrelse på LinkedIn, og så er det altid en god ide at vente til dagen efter...

Har du fortsat problemer, eller hvis du opdager, at denne side er upræcis, må du meget gerne kontakte Stine fra Kommunikation.

 

Når du er færdig, kan det for eksempel se sådan ud:

 

God fornøjelse med at opdatere dit CV!

 

Stine Godsk
Stine Godsk
Kommunikations- og markedsføringsansvarlig
+45 8993 3333
+45 2162 6663
Kontakt Stine, hvis du har spørgsmål til visningen af FU på LinkedIn