Hvad får jeg ud af at følge FU på sociale medier som LinkedIn og Facebook?

Når du følger os på sociale medier som Facebook og LinkedIn, får du artikler, information og links, som vi anser for at være relevante for vores kunder og medlemmer. Det kan være links til vores egne historier eller til artikler, vi har købt for at kunne dele dem. Ind i mellem vil vi også informere om vores kurser og produkter, men da vores katalog er meget omfangsrigt, bør du besøge vores online katalog på hjemmesiden, hvis du ønsker det fulde overblik. 

På Facebook deler vi også billeder og små historier fra vores kurser og hverdag, gerne med et glimt i øjet.

Jeg følger FU på LinkedIn, men får ingen opdateringer fra jer

Vi skriver jævnligt opslag på vores virksomhedsside på LinkedIn, men det er LinkedIns algoritme, som afgør, hvem der ser hvad og hvornår på vores virksomhedsside på LinkedIn. Du kan dog altid se, hvad vi deler, hvis du går direkte ind på siden via linket.

Du kan være med til at synliggøre vores opslag i dit netværk ved at 'synes godt om', dele eller kommentere på vores opslag, når du ser dem i din nyhedsstrøm eller på vores side.

Det er også en god idé abonnere på vores nyhedsmails, hvis du vil holde dig opdateret med vores nyheder og inspiration.

Gå til FUs side på Linkedin 

 

Connect med vores medarbejdere på LinkedIn

En anden måde at holde dig ajour med FU er ved at anmode om connection på LinkedIn med de medarbejdere på FU, du samarbejder med. Du finder links til medarbejdernes LinkedIn-profiler nederst på medarbejdersiderne.


Jeg følger jer på Facebook, men får ingen opdateringer

Vi skriver jævnligt opslag på vores virksomhedsside på Facebook, men det er Facebooks algoritme, som afgør, hvad du ser i din nyhedsstrøm, når du logger på Facebook.

For at være sikker på at se vores opslag kan du, der hvor du vælger at følge siden, også vælge at 'Se opslag først' i dine nyheder og at 'Slå alle til' for at få notifikationer, hver gang vi lægger noget på.

 

Gå til FUs Facebook-side

Hvad så med FU på Twitter?

Du kan også finde os på Twitter, hvor du er velkommen til at tagge FU med handlet @finasudd eller bare hashtagget #finansudd.

Gå til vores profil på Twitter

 

 

 

Stine Godsk
Stine Godsk
Kommunikations- og markedsføringsansvarlig
+45 8993 3333
+45 2162 6663
Kontakt Stine, hvis du har spørgsmål til vores sociale medier