Hvad får jeg ud af at følge FU på sociale medier som LinkedIn og Facebook?

Når du følger os på sociale medier, får du artikler, information og links, som vi anser for at være relevante for vores kunder og medlemmer. Ind i mellem vil vi også informere om vores kurser og produkter, men da vores katalog er meget omfangsrigt, bør du besøge vores hjemmeside, hvis du ønsker det fulde overblik. 

På Facebook kan vi også dele billeder og små historier fra vores kurser og hverdag, gerne med et glimt i øjet.

Når du følger os på sociale medier som Facebook og LinkedIn får du artikler, information og links, som vi anser for at være relevante for vores kunder og medlemmer. Det kan være links til vores egne historier eller til artikler, vi har købt med ret til at dele og lignende. Ind i mellem vil vi også informere om vores kurser og produkter, men da vores katalog er meget omfangsrigt, bør du besøge vores hjemmeside, hvis du ønsker det fulde overblik. 

På Facebook kan vi også dele billeder og små historier fra vores kurser og hverdag, gerne med et glimt i øjet.

Jeg følger FU på LinkedIn, men får ingen opdateringer fra jer

Vi skriver jævnligt opslag på vores virksomhedsside på LinkedIn, men det er LinkedIns algoritme, som afgør, hvem der ser hvad og hvornår på vores virksomhedsside på LinkedIn. Du kan dog altid se, hvad vi deler, hvis du går direkte ind på siden via linket.

Du kan være med til at synliggøre vores opslag i dit netværk ved at 'synes godt om', dele eller kommentere på vores opslag, når du ser dem i din nyhedsstrøm eller på vores side.

Det er også en god idé abonnere på vores nyhedsmails, hvis du vil holde dig opdateret med vores nyheder og inspiration.

Connect med vores medarbejdere på LinkedIn

En anden måde at holde dig ajour med FU er ved at anmode om connection på LinkedIn med de medarbejdere på FU, du samarbejder med. Du finder links til medarbejdernes LinkedIn-profiler nederst på medarbejdersiderne.

 

Jeg følger jer på Facebook, men får ingen opdateringer fra jer

Vi skriver jævnligt opslag på vores virksomhedsside på Facebook, men det er Facebooks algoritme, som afgør, hvad du ser i din nyhedsstrøm, når du logger på Facebook.

For at være sikker på at se vores opslag, kan du bede om at få notifikationer, hver gang vi lægger noget på. Det gør du ved at holde musen hen over knappen med ”Synes godt om” på FUs Facebook-side. På rullemenuen, skal du klikke på ”Få notifikationer”. Når du har tilmeldt notifikationer, er der et flueben i feltet.