Uddannelse

Finansuddannelsen

  • Bolig
  • Erhverv
  • Investering
  • Kredit
  • Pension
  • Salg, kommunikation og personlig udvikling

Vil du arbejde og uddannes på én gang - veksle mellem praktik og teori?

Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, hvor 80% af uddannelsen foregår i en finansiel virksomhed med elevløn, og 20% er skoleforløb, hvor du får tilført teoretisk viden indenfor relevante fagområder.

Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor. Se med her: 

 

Til HR & uddannelsesansvarlige:

Ufaglært medarbejder over 25 år - så er Erhvervsuddannelse for Voksne (EUV) måske noget for jer?

Varighed 56 dage
Målgruppe
Elev/Trainee/Bachelor
Fagansvarlig Mariann Fuglbjerg Bjerre
Koordinator Inge Høy Jensen
Pris: 79.800 kr. 79.800 kr. for ikke-medlemmer
Hertil kommer ophold og forplejning.

HUSK - tilvalg på 2. elevår:
Fremtiden rådgiver - 5 dage til 7653 kr. Hertil kommer ophold og forplejning.

Virksomhedens udbytte

Som virksomhed får I en medarbejder, der fra start får jeres kultur ind under huden. En finanselev er typisk loyal og klar til at fortsætte sin karriere i virksomheden.

Veksling mellem teori og praksis gør den ny-udlærte finansassistent kompetent, både fagligt og kommunikativt, og i stand til at arbejde selvstændigt med egen kundeportefølje efter uddannelsen.

Deltagerens udbytte

Du får en stærk uddannelse, som klæder dig på til samspillet med dine kunder. Uddannelsen gør dig klar til selvstændigt at rådgive og servicere kunderne og åbner for mange spændende karrieremuligheder i den finansielle sektor.

Du skal være klar til at udvikle dig – både fagligt, kommunikativt og personligt. Der stilles nemlig store krav til dig allerede fra dag 1.

På uddannelsen skal du give meget af dig selv – og du får endnu mere igen. Ved hjælp af blandt andet personprofilværktøjer og læringsstile er der fokus på dig og dine unikke kompetencer og udviklingspotentialer.