Finansuddannelsen


Vil du arbejde og uddannes på én gang - veksle mellem praktik og teori? Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, hvor 80% af uddannelsen foregår i en finansiel virksomhed med elevløn, og 20% er skoleforløb, hvor du får tilført teoretisk viden indenfor relevante fagområder.

Finansuddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor. 


Det får du på finansuddannelsen

Du får en stærk uddannelse, som klæder dig på til samspillet med dine kunder. Uddannelsen gør dig klar til selvstændigt at rådgive og servicere kunderne og åbner for mange spændende karrieremuligheder i den finansielle sektor.

Du skal være klar til at udvikle dig – både fagligt, kommunikativt og personligt. Der stilles nemlig store krav til dig allerede fra dag 1.

På uddannelsen skal du give meget af dig selv – og du får endnu mere igen. Ved hjælp af blandt andet personprofilværktøjer og læringsstile er der fokus på dig og dine unikke kompetencer og udviklingspotentialer.

Det får virksomheden med en finanselev

Som virksomhed får I en medarbejder, der fra start får jeres kultur ind under huden. En finanselev er typisk loyal og klar til at fortsætte sin karriere i virksomheden.

Veksling mellem teori og praksis gør den ny-udlærte finansassistent kompetent, både fagligt og kommunikativt, og i stand til at arbejde selvstændigt med egen kundeportefølje efter uddannelsen.

Til HR & uddannelsesansvarlige

Få alt at vide om de populære tilvalg for eleverne

Læs mere Tilvalg

Til HR & udd.ansvarlige

Vedrørende erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Læs mere Erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Udover de hårde facts lærer vi også at håndtere forskellige kundetyper, og hvordan vi skal arbejde med mennesker. Det er en meget vigtig del af at arbejde i en bank.

 

Nicolai Bo Larsen, Finanselev, Arbejdernes Landsbank

Nicolai Bo Larsen

Skræddersyet kompetenceudvikling

Vi tilpasser gerne løsningen, så den passer præcis til jeres behov

Tag fat i os