Lederudvikling

Vi har stor erfaring med at facilitere lederudviklingsprocesser for vores kunder. Vi kan også hjælpe jer.

FU hjælper rigtig mange ledere og virksomheder med at udvikle sig indenfor ledelsesområdet – både på åbne og lukkede forløb – og for hele grupper af ledere og enkeltpersoner.

Du kan se et samlet overblik over kurser og uddannelser inden for ledelsesområdet til ledere i den finansielle sektor. Forløbene kan sammensættes og virksomhedstilpasses jeres behov.

Lukkede forløb er altid tilpasset til og udviklet sammen med virksomheden. Vi tager udgangspunkt i den retning og strategi, der er for virksomheden, så de enkelte ledere og hele ledelsessystemet udvikles så de/det kan lykkes med at flytte virksomheden, afdelingerne og den enkelt medarbejder i den ønskede retning. Når vi arbejder med ledelsesudvikling i lukkede forløb, bliver forløbet således også organisationsudviklings- og strategieksekverings-forløb.

Action learning er et central element i alle vores forløb, hvilket betyder, at lederne arbejder med deres egen praksis og f.eks. træner, prøver af og eksekverer hjemme i egen afdeling mellem undervisningsdagene – og dermed bidrager med at flytte virksomheden fra dag 1. 

 

Læs om Ledelse af Generation Z og forandringsledelse skal have topprioritet for ledere i finanssektoren

 

Lars Munch Svendsen
Lars Munch Svendsen
Afdelingschef
+45 8993 3299
+45 6038 6299
Kontakt Lars, hvis du vil vide mere
Pernille Bech Hansen
Pernille Bech Hansen
Chefkonsulent
+45 8993 3352
+45 2262 0452
Kontakt Pernille hvis du ønsker at høre mere
Peter Jensen
Peter Jensen
Chefkonsulent
+45 8993 3570
+45 2968 3570
Kontakt Peter hvis du ønsker at høre mere