Få styrket compliancefundamentet

Complianceforløbet er blevet opdateret, så både nye og mere erfarne medarbejdere effektivt bliver klædt på til at varetage compliancefunktionen.

Regulering og myndighedskrav spiller en større og større rolle i pengeinstitutterne, og kravene til compliancefunktionen stiger.

Som ny i faget lander man ofte i en hektisk hverdag, hvor der er brug for hurtigt at få lært de grundlæggende metoder og blive fortrolig med diverse redskaber. Fordi udviklingen går så hurtigt, har mere erfarne compliancemedarbejdere gavn af jævnligt at få en faglig opdatering og inspiration til best-practice.

Derfor har FU i samarbejde med complianceeksperter i sektoren videreudviklet på det populære Complianceforløb, så medarbejdere her får det rette indblik, overblik og redskaber til at håndtere opgaverne i compliancefunktionen.

Næste afholdelse er den 9. - 11. juni. Skal du med?

"Essensen i compliances virke er at vurdere om virksomhedens metoder og procedurer er effektive. Derfor er det afgørende, at compliancefunktionen forstår forretningen og formår at kommunikere med organisationen."

Fokus på faglighed og formidling

Forløbet varer 2,5 dag, hvor deltagerne arbejder med teori, praktiske redskaber og best-practice på området – alt sammen i samarbejde med de skarpeste profiler inden for deres felt.

På programmet er der både faglige emner som rapportering, grundlæggende krav og Finanstilsynets forventninger til compliancefunktionen, men der er også fokus på kommunikation og compliances samspil med forretningen.

"Essensen i compliances virke er at vurdere om virksomhedens metoder og procedurer er effektive. Derfor er det afgørende, at compliancefunktionen forstår forretningen og formår at kommunikere med organisationen. Kun på den måde kan compliance tilføre reel værdi," siger chefkonsulent Linda Heath, der er fagansvarlig på forløbet.

Få fundamentet og netværket på plads

Som deltager går du hjem med et stærkt grundlag for at kunne spille en aktiv og værdiskabende rolle i compliancefunktionen – uanset om du til dagligt sidder i et større eller mindre pengeinstitut.

Derudover møder du kollegaer fra andre institutter og får mulighed for at opbygge gode kontakter på tværs af sektoren. Det giver dig et netværk med andre, som sidder med lignende opgaver og udfordringer.

Du kan også blive inspireret på vores årlige Complianceseminar

Mulighed for skræddersyet tillægslæring

Som noget nyt foregår undervisning på de specifikke fagområder (såsom MiFID, bolig og kredit, MAR, IT og hvidvask) som enkeltstående moduler. Det betyder, at du kan tilvælge netop de fagområder, som du beskæftiger dig med i dit compliancearbejde til dagligt.

Undervisningen har form af onlinemoduler af ca. 2 timers varighed med eksperter fra sektoren på den anden side af skærmen. 

Modulerne udbydes fra efteråret 2021.

 

Linda Heath
Linda Heath
Chefkonsulent
+45 8993 3354
+45 2334 4336
Vil du vide mere om complianceforløbet? Så tag fat i Linda


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU