FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Ny uddannelse løfter dine kompetencer fra privat- til erhvervsrådgivning

Uddannelsen Fra privat til Erhverv 1 udbydes via Kompetencepuljen og klæder rådgivere på til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både privat- og erhvervsdelen. Hvis din virksomhed er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), kan du søge Kompetencepuljen om at deltage helt gratis på uddannelsen.

Mindre lokale erhvervsvirksomheder som tandlæger, frisører og håndværkere falder ofte ned mellem privatrådgiverens og erhvervsrådgiverens stole. Forklaringen er, at de ikke rigtigt passer ind i privatsegmentet, fordi de også har et regnskab. De passer heller ikke rigtigt ind i erhvervssegmentet, fordi deres privatengagement er meget væsentligt for dem.

Søg om gratis uddannelse

via Kompetencepuljen for dig, som er ansat i en virksomhed, der er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening

Uddannelsen Fra privat til erhverv 1 klæder rådgivere på til at rådgive mindre lokale erhvervsvirksomheder med både privat- og erhvervsdelen. Udbyttet er en væsentligt forbedret forretning og markant mere tilfredse kunder.

For rådgivere med ambitioner om at gå hele vejen fra privat- til erhvervsområdet, er uddannelsen de første skridt på vejen, og sparer rådgiveren for den første del af en decideret erhvervsrådgiveruddannelse. 

Læs mere om uddannelsen i kursusbeskrivelsen, hvor du også kan se en oversigt over planlagte hold.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen bygger på principper om flipped class room og action learning, hvor deltagerne tilegner sig en betydelig teoretisk indsigt, inden de kommer på de fysiske kursusdage.

Forløbet strækker sig over næsten et år med:

  • To dages forberedelse/selvstudie (hjemme/på job)

  • To fysiske kursusdage (i en by tæt på dig)

  • Tre efterfølgende webinarer (hjemme/på job)

Pris, dato og tilmelding  

Uddannelsen udbydes gratis gennem Kompetencepuljen. For at kunne søge om gratis uddannelse skal din arbejdsplads være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Ønsker I som virksomhed at tilmelde en gruppe rådgivere, gennemfører vi gerne kurset hos jer. Ring til os for at høre nærmere. Alternativt kan jeres medarbejderne deltage på vores åbne kurser rundt om i landet – se datoplan i kursusbeskrivelsen.

Tilmelding (både individuel ansøgning og virksomhedsansøgning) foregår på www.finanskompetencepulje.dk

 Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU