FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Kommende Finans Trainees lærer også digital rådgivning

Finans Trainee-uddannelsen gør hurtigt nye finansøkonomer til gode rådgivere - nu også digitalt

En finansøkonom har en stærk faglig viden, som skal bringes tættere på virkeligheden og arbejdsopgaverne i et pengeinstitut. De skal lære at bruge deres viden i dialogen med kunden for at blive en god rådgiver.

17 undervisningsdage med bred faglighed på 10 måneder

Finans Trainee-uddannelsen er et 10 måneders forløb, som er kundeorienteret og praksisnært med fokus på at bringe en bred faglighed i spil over for kunden. I forløbet bliver din trainee undervist og oplært til at rådgive i kredit, bolig, pension og investering. Derudover får de en introduktion til erhvervsområdet.

Masser af virkelighedsnære kundecases

Undervisningen er bygget op omkring virkelighedsnære kundecases med intensiv træning i dialog med kunden. I begyndelsen af uddannelsen bliver din trainee undervist i DiSC-modellen og lærer om de fordele, den giver, når de skal kommunikere med kunden. Målet er at holde effektive og kundefokuserede 360 graders møder med høj kompleksitet, som involverer alle fagområder på uddannelsen.

10 ECTS point

Akademifaget Finansielle Forretninger er bygget ind i uddannelsen. Det giver deltagerne 10 ECTS point, når de består eksamen.

Mentor er med til at sikre, at vi er tæt på praksis

Deltageren skal have en mentor. Det er en vigtig brik til at sikre den praksisnære uddannelse. Mentoren skal understøtte koblingen mellem uddannelsen og den praktiske hverdag i pengeinstituttet. Mentoren deltager aktivt på uddannelsens første modul for at sikre et optimalt samarbejde.

Digital kommunikation

Som noget nyt er der i år mulighed for at udvide uddannelsen med Digital kommunikation. Det kræver blot en ekstra dags undervisning og kan betales via kompetencepuljen. Derved bliver jeres Finans Trainee bedre gearet til fremtidens digitale rådgivning.

Gul Grøn Dokumentation

Efter uddannelsen er deltagerne klar til at lade sig teste i de gule og grønne produkter inden for investeringsrådgivning. Så det kan I også vælge at udvide uddannelsen med. Derved får I en rådgiver, som både kan og må rådgive jeres kunder om investering inden for gule og grønne investeringsprodukter.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen til Finans Trainee-uddannelsen er den 15. juni 2016. Læs mere om uddannelsen og tilmeld din trainee

Trine Lindhard
Trine Lindhard
Projektkoordinator
+45 8993 3287
Kontakt Trine hvis du har spørgsmål til praktikken
Lars Gabelgaard Madsen
Lars Gabelgaard Madsen
Chefkonsulent
+45 8993 3360
+45 2197 6166
Kontakt Lars hvis du har spørgsmål til indhold


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU