Master i Ledelse klæder dig på til ledelse i praksis

Det klassiske universitære uddannelsessystem går den juridiske vej. Master i Ledelse går i stedet den praktiske vej, siger ph.d. og lektor, Michael Nørager.

Det unikke ved finanssektorens Master i Ledelse er det praksisnære. Dét adskiller den fra de mange andre lederuddannelser.

Michael Nørager er ph.d. og lektor i innovation og forandringsledelse på Århus Universitet. Han er også ekstern underviser på finanssektorens Master i Ledelse, som han har været tilknyttet siden 2017.

I mere end 20 år har han beskæftiget sig med innovation, udvikling af organisationer – og deres ledere.

Den praktiske vej

Michael Nørager er ikke i tvivl om, hvad det er, der adskiller finanssektorens Master i Ledelse fra de mange andre lederuddannelser på markedet:

"Master i Ledelse gør det samme som alle de kvalificerede lederuddannelser. Det gælder også masteruddannelser på universiteter rundt om i verden. De bygger på det bedste og nyeste forskning, litteratur og metodikker, vi kender til", siger han og fortsætter:

"Det kan Master i Ledelse levere på samme niveau. Forskellen er, at hvor det klassiske universitære uddannelsessystem går den juridiske vej og sikrer ECTS-point og sikrer, at det hele går efter lovgivningen, der går Master i Ledelse i stedet for den praktiske vej."

Nysgerrig på den praksisnære Master i Ledelse hos Finanssektorens Uddannelsescenter? Der er early bird-rabat, hvis du tilmelder dig inden 1. maj.

Master i Ledelse

Et unikt perspektiv

Det praktiske perspektiv betyder, at deltagerne på Master i Ledelse både bliver introduceret til forskning og metodikker om ledelse og bliver i stand til at omsætte det lærte til handling fra dag ét. 

Michael Nørager oplever, at deltagerne får nogle unikke værktøjer med hjem:

"Når lederen kommer hjem, så er der noget, der går igen, når de har været på Master i Ledelse. Vi har så mange fine beretninger om, at deltagerne tænker og handler på en anden måde."

Ifølge Michael Nørager oplever deltagerne en proces, hvor både deltagerne selv og folk omkring dem mærker, at der er sket ændringer:

"Oplevelsen er selvfølgelig individuel, men det er en forandringsproces, som består efter uddannelsen, og som gør en forskel fremadrettet. Helt grundlæggende for hvordan man ser verden. Den måde man ser sig selv, sine medmennesker og sektoren."


Master i Ledelse er for ledere i den finansielle sektor. Det vil sige pengeinstitutter og beslægtede virksomheder i den finansielle branche (fx forsikring, pension, realkredit og revision).

Pernille Bech Hansen

Tag fat i Pernille, hvis du har spørgsmål

Pernille Bech Hansen

Ledelse, salg & strategi

8993 3352

pbh@finansudd.dk

Seneste nyheder fra FU

Talentudvikling: 4. april 2024

Strategisk vigtigt generationsskifte

Læringskultur: 2. april 2024

I GrønlandsBANKEN lever læringskulturen

Databeskyttelse: 22. marts 2024

Ny onlineuddannelse om databeskyttelse

Investering: 1. marts 2024

Ny uddannelse: Simple investeringsprodukter