FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Sæt fokus på pension

Store indgreb på pensionsordninger stiller krav til rådgiverne - både fagligt og kommunikativt.

Som følge af flere store indgreb på pensionsordningerne sparer vi i dag mindre op til pension end tidligere. Under indgrebene hører: Begrænsning på indbetaling til ratepension, ophør af fradrag for indbetaling til kapitalpension, intet fradrag for indbetaling til aldersopsparing, senere alder for mulig tilbagetrækning m.v. 

Alle sammen områder som reducerer tilliden til pensionsopsparing, og som risikerer at dæmpe lysten til at spare op. En ond cirkel, der kan få ganske alvorlige konsekvenser for mange kunder, hvis de ikke får rettet blikket mod deres pensionsforhold og søger løbende rådgivning. 

 

Få succes med pensionsrådgivningen

Mens nye indgreb på den ene side gør pensionsordninger mindre gennemskuelige, så øger det omvendt også behovet for rådgivning, og pension er en oplagt mulighed for at invitere kunden til dialog. Men paradoksalt nok ved vi også, at der skal meget til at fange kundernes interesse for området.

Det stiller krav til rådgiverne - såvel fagligt som kommunikativt.

Hos FU tilbyder vi bl.a. kompetencemåling, der hurtigt skaber overblik over, om rådgiverne har behov for et fagligt løft. Derudover tilbyder vi skæddersyede forløb, som sammensættes ud fra jeres mål og behov, og som kan måles på de resultater vi skaber sammen.

 

Læs også 2 artikler om Fokus på pension fra maj 2016:

FOKUS på pension #1: Uudnyttet potentiale: Pension – også pengeinstitutternes ansvar

Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus Godt Hansen, hvis du vil vide mere om kompetencemåling


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU