Ny e-learning sikrer fælles forståelse for bæredygtig investering

Vær klar til dialogen om bæredygtighed inden den 2. august. Ny e-learning giver rådgiveren en spørgeramme, som hjælper til med at sikre, at kunde og rådgiver har samme udgangspunkt, når de taler bæredygtighed.
Dialogen er central, når du som rådgiver fra 2. august skal forstå kundens holdninger til bæredygtighed. Ny e-learning giver dig inspiration og rammer.

Kundens holdninger skal i centrum – også når det gælder bæredygtighed i kundens portefølje. 

Bæredygtighed bliver fra den 2. august en integreret del af investeringsprofilen. Det betyder, at du skal afdække kundens bæredygtighedspræferencer, når du gennemgår kundens investeringsprofil. 

Bæredygtighed er mange ting. Derfor er det vigtigt, at rådgiveren klæder kunden på, så rådgiver og kunde har samme udgangspunkt, når de taler bæredygtighed,” siger chefkonsulent på Finanssektorens Uddannelsescenter, Claus Henriksen.  

Ny e-learning: Bæredygtig investeringsdialog

E-learning giver inspiration og spørgeramme

I den nye e-learning får rådgiveren inspiration til at skabe grundlaget for dialogen om bæredygtighed på investeringsmøderne.

Få inspiration til dialogen i e-learning kurset Bæredygtige investeringer

 

”På den måde øger du sandsynligheden for, at investeringsløsningen matcher kundens holdninger til bæredygtighed."

Det nye modul giver også en spørgeramme, som kan bruges i den konkrete samtale. Så rådgiveren er sikker på at komme hele vejen rundt og har forstået kundens holdning til bæredygtighed korrekt.

Som rådgiver behøver du ikke at være ekspert i bæredygtighed for at forstå kundens bæredygtighedspræferencer. Det drejer sig om at forstå kundens holdninger ved at spørge ind og være nysgerrig,” siger Claus Henriksen.  

Som eksempel nævner han, at der kan være behov for at lave en forventningsafstemning med kunden. 

”Bæredygtighed er mange ting. Derfor er det vigtigt, at rådgiveren klæder kunden på, så rådgiver og kunde har samme udgangspunkt, når de taler bæredygtighed,” siger chefkonsulent på Finanssektorens Uddannelsescenter, Claus Henriksen.

”Bæredygtige investeringer” er også gearet til august


Den eksisterende e-learning om ”Bæredygtige investeringer”. Hvis du allerede har gennemgået dét modul – så kig lige ind forbi igen og gennemgå siden ”Kundens bæredygtighedspræferencer”, som er helt ny og gearet til ændringerne i august.

Hvis du ikke allerede har taget ”Bæredygtige investeringer”, så gennemgå dét og få lovgrundlaget på plads, inden du lærer om bæredygtig investeringsdialog.

Meget mere om bæredygtighed
Hvad skal du gøre? Hvad skal du kunne? Hvordan bliver du klogere?

Find meget mere om bæredygtighed - til dig, der arbejder i finanssektoren

Claus Henriksen

Vil du høre mere?

Claus Henriksen

Pension & investering

+45 8993 3392

che@finansudd.dk


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU