FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Anderledelse - gratis webinar om ledelse i en anderledes tid

Deltag i et webinar om ledelse i en anderledes tid den 5. maj kl. 9.00 - 10.30 og bliv klogere på, hvad der særligt er behov for fra dig som leder i denne tid.
Finanssektoren befinder sig på mange måder i en anderledes tid. En anderledes tid skaber behov for anderledes ledelse. Situationen er mere usikker, markederne mere ustabile, vi arbejder på andre måder og vi kan være langt mindre sikre på, hvad fremtiden bringer, end vi troede vi kunne, da året begyndte.

Som leder har du i den seneste tid håndteret situationer, som er ekstraordinære og uvante. Svarene er ikke så sikre og entydige som før, og det kræver noget af dig som leder. Kom til webinar og bliv klogere på, hvordan du leder i en anderledes tid.

Vi afholdte det gratis webinar om ledelse i en anderledes tid den 5. maj 2020.

  

Velkommen til Ouafa Rian

Hør oplægsholder Ouafa Rian, lederudvikler, kaospilot og meget andet. ”Vi kan ikke regne den ud” og ”Det er uforudsigeligt, men ikke tilfældigt” er nogle af Ouafas pointer, og hun vil med garanti prikke til mange af dine holdninger til og opfattelser af ledelse.

 

Lederen i spil på andre måder


Hvordan håndterer du den usikkerhed som medarbejderne – og måske du selv – befinder dig i? Hvad betyder den nuværende situation for information og kommunikation? Hvordan undgår du at blive en flaskehals i en tid, der kalder på mange svar? Hvad giver situationen af særlige muligheder? Hvordan kan erfaringerne fra en anderledes tid være nyttige, når verden finder ny stabilitet?

Det sætter vi fokus på i et gratis webinar om ledelse i en anderledelse tid. 
Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål til et panel, hvor Ouafa Rian vil indgå sammen med Lars Munch Svendsen, der er afdelingschef på FU, og Pernille Bech Hansen, der er chefkonsulent og ansvarlig for uddannelsen Master i Ledelse.
Webinaret afvikles med korte indlæg, tid til spørgsmål samt deling af tips og erfaringer på chatten. Peter Jensen fra FU faciliterer webinaret.

 

Få hjælp og sparring


Har du brug for yderligere hjælp til at lede mennesker og organisation gennem coronakrisen, stiller vi os gerne til rådighed med coaching og sparring:
  • 1 til 1, hvor du har mulighed for at få konkret hjælp til de udfordringer, du står med.
  • I mindre grupper, hvor vi deler udfordringer og sparrer med hinanden om, hvordan vi håndterer dem. Det kan eksempelvis være relevant for hele jeres ledergruppe at få vendt situationen sammen.
Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne.

 Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU