FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger. Læs mere i vores FAQ

Gratis webinar: Sporskifte og ledelse af forandringer

Det er det tredje webinar under overskriften "Anderledelse", hvor vi denne gang sætter særligt fokus på sporskifte og ledelse af forandringer i lyset af den anderledes tid, du agerer i som leder.

Bliv klogere på hvad der skal til i tiden efter hjemsendelsen. Hvad har vi lært, og hvordan skal det sætte spor i vores praksis frem over? Hvilke forandringer kan vi også foretage, nu hvor tingene er lidt oppe at vende? 

Vi afholdte det gratis webinar den 17. juni. Vi vil efter sommer komme med nye webinar datoer - du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrevet "Nyt om Ledelse & strategi" så holder vi dig opdateret derigennem.

Forandringsvinduet står åbent 

På webinaret får du lejlighed til at høre, hvordan Vestjysk Bank konkret har arbejdet med at høste gevinster og skabe varige forandringer. Vi underbygger denne case med vigtige pointer og konkrete værktøjer til som leder at arbejde bevidst med sporskifte og forandringsledelse.

Vestjysk Bank har besluttet sig for at få gevinsterne med fra corona-karantænen. Derfor har de sat processer i gang for at samle erfaringer og dele viden, så de sikrer sig, at det de har lært også forankres på den videre rejse. HR partner Birgitte Hviid fra Vestjysk Bank deler ud af erfaringerne og fremhæver pointer, der også vil have værdi for mange andre i denne tid. Herunder at banken, som mange andre virksomheder, står i en særlig situation, hvor det gælder om at benytte sig af, at ”forandringsvinduet står åbent”.

Chefkonsulenterne Peter Jensen og Pernille Bech Hansen kobler casen fra Vestjysk Bank med generelle pointer om læring, involvering, bevidstgørelse, mening og facilitering som værktøj.

Som afrunding vil der være en paneldebat, hvor Birgitte, Peter og Pernille drøfter temaerne på baggrund af konkrete spørgsmål og kommentarer fra deltagerne på webinaret.

Webinaret faciliteres af afdelingsleder Lars Munch Svendsen

Nysgerrig på andre digitale muligheder? Få overblik over tiltag fra FU, der gør din hverdag lidt lettere

Få hjælp og sparring 

Har du brug for yderligere hjælp til at lede mennesker og organisation gennem coronakrisen, stiller vi os gerne til rådighed med coaching og sparring: 

  • 1 til 1, hvor du har mulighed for at få konkret hjælp til de udfordringer, du står med. 

  • I mindre grupper, hvor vi deler udfordringer og sparrer med hinanden om, hvordan vi håndterer dem. Det kan eksempelvis være relevant for hele jeres ledergruppe at få vendt situationen sammen. 

 

Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne. Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU