FU fortsætter online, men udsætter aktiviteter med fysisk fremmøde, så længe myndighederne anbefaler det. Få overblik

Kig med, når lederne lytter til serieiværksætter Rasmus Nutzhorn

Du har som medlem af FU nu mulighed for helt gratis at følge et spændende oplæg af Rasmus Nutzhorn, hvor vi kigger ind i en fantastisk fremtid.

Rasmus Nutzhorn kommer nemlig som gæsteforelæser på vores lederuddannelse Master i Ledelse den 16. november, hvor temaet for modulet er ”Innovation og forretningsudvikling”. Det er en af de åbne forelæsninger, vi har på uddannelsen, hvor tidligere deltagere på Master i Ledelse også er inviterede.

Vi har nu aftalt med Rasmus, at vi live-videostreamer hans oplæg den 16. november kl. 15-16.30, så alle FU-medlemmer har mulighed for at ”være med”. Det vil særligt være relevant for ledere og forretningsudviklere at deltage og lytte med.  

Rasmus er serieiværksætter, bosat i bjergene i Schweiz og arbejder både med sine egne virksomheder og med nogle af verdens største virksomheder om at forstå, hvor den teknologiske udvikling bærer os hen. 

Hans oplæg drejer sig derfor om teknologiudvikling, fremtidens kunder, ledelse i en konstant forandrende verden, og han vil give os et indblik i, hvilke muligheder, vi kan se i de nye landskaber. 

Rasmus har arbejdet med virksomheder som Google, Unilever, Novartis, Wallmart, Standard Bank, Credit Suisse, Mercedes, VW, Redbull m.fl. og deltager som gæsteforelæser på London School of Economics og Princeton. 

 

FUs lederuddannelse målrettet finanssektoren

Master i Ledelse er en unik lederuddannelse, som er målrettet ledere i finanssektoren. På uddannelsen lægges der særlig vægt på strategisk forståelse, eksekvering af strategi og det personlige lederskab. Næste hold begynder 22. november, og vi har få pladser tilbage.

Når først du har taget en Master i Ledelse på FU, er du en del af et stort ledernetværk i finanssektoren, og du bliver inviteret med til udvalgte oplæg med gæsteforelæsere på fremtidige hold. På den måde kan du holde din viden og læring ved lige.

 

Praktisk om livestreamingen

OBS: Livestreamingen har været afholdt, så tilmelding er ikke længere muligt.

Du kan afvikle streamingen via PC, Mac, tablet og smartphone (via App). 

 

Freebies er gaver fra FU til dig

Som noget nyt frigiver vi med jævne mellemrum freebies. Det kan være uddrag og eksempler på vores produkter eller det kan være publikationer og undersøgelser, som FU har iværksat.

Se andre aktuelle freebies fra FU til dig