FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger. Læs mere i vores FAQ

Velkommen til ny læringsplatform på FU

Deltagernes nye indgang til læring hos FU
Ny og mere brugervenlig IT-platform styrker deltagernes læringsrejse og giver HR overblik via et nyt dashboard

Igennem det seneste par år har vi forberedt os og glædet os til i dag den 1. juli 2020. LæringsPortalen® lukker nemlig ned i dag, og vi overgår til et nyt og bedre system med fuldt fokus på brugernes oplevelse.

Tilmelding via finansudd.dk

Fremover skal du tilmelde dig og dine kolleger til kurser og uddannelser her via hjemmesiden eller via personlig kontakt til FU.

Deltagerne får automatisk adgang til Moodle, når de skal på kursus

Den nye læringsplatform, som understøtter deltagernes læringsrejse, hedder Moodle. FU sørger for at oprette dine deltagere og informere dem om det, når de skal på kursus. Deltagerne kan fremover se, alt det de har brug for - i forbindelse med deres uddannelse - i Moodle. Se en lille videodemo af FU Moodle (03:22).

Overblik over medarbejderes uddannelse via HR-dashboard i VidenBarometer®

HR finder nu al information om sine medarbejderes uddannelse hos FU i et nyt HR-dashboard. Som HR-medarbejder har du adgang til dette dashboard via din sædvanlige adgangskode til VidenBarometer®. 

 

Som HR-medarbejder har du adgang til dette dashboard via din sædvanlige adgangskode til VidenBarometer®. I dit ’Overblik for administratorer’ skal du under drop down-menuen på fanebladet ’Datawarehouse’ (helt til højre) vælge ’Overblik – fysiske kurser’

Dashboardet giver overblik over din medarbejderes fysiske deltagelse 10 år tilbage i tid og deres fremtidige tilmeldinger. Du kan eksportere alle informationer til Excel og arbejde videre med dem derfra. Hvis du ønsker flere informationer, kan du altid kontakte vores support, som har adgang til den fulde historik. 

 

Adgang til e-learning via VidenBarometer® og finansudd.dk 

Nogle virksomheder og brugere har tidligere gennemført e-learning via LæringsPortalen. Fremover skal de i stedet bruge en af følgende veje til e-learning:

  • Læringskataloget i VidenBarometer® som HR kan tilpasse til virksomhedens eget behov ved fx at supplere listen med e-learning-kurser fra andre udbydere. Kontakt FU Support for hjælp og sparring.
  • Forløb i VidenBarometer® med udvalgte e-learning-kurser til bestemte medarbejdere. HR kan sende mails med direkte links fra systemet, følge op på gennemførelse og udsende påmindelser. Kontakt FU Support for hjælp og sparring.
  • Hjemmesiden hvor du kan se målgruppe, fagområde og udførlige beskrivelser af indholdet. Indtil medio juni åbner kurserne fortsat via LæringsPortalen®. Herefter åbnes det direkte i VidenBarometer®, hvor man logger på med sit login til VidenBarometer® eller single sign-on via pengeinstituttet.

 

Se tidligere nyheder om emnet:

Status på ny læringsplatform - hvad betyder det for HR? (nyhed fra den 19. maj 2020)

LæringsPortalen® lukker den 30. juni 2020 (nyhed fra den 13. januar 2020)

Få indflydelse på vores tekniske setup (nyhed fra den 23. april 2019)Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU