LæringsPortalen® lukker

Her er et billede fra uddannelsen 'Den erfarne Rådgiver' i Moodle, som er FUs kommende læringsunivers
For at understøtte behovet for at designe og afvikle læringsforløb på en ny og mere brugervenlig måde, skifter vi pr. 30. juni 2020 LæringsPortalen® ud med en ny IT-platform, som skal gøre det mere intuitivt at følge et af vores forløb.

Tilmelding via Finansudd.dk

Fremover vil al tilmelding foregå via hjemmesiden eller personlig kontakt til FU, hvis du HR eller dine medarbejdere foretrækker det.

Adgang til e-learning

Dine medarbejdere kan fortsat tilgå alle e-learning-kurser direkte fra hjemmesiden.

Som HR kan du også designe jeres eget e-learning-katalog i VidenBarometer® eller sætte udvalgte e-learning-kurser op i et forløb til udvalgte medarbejdere med mulighed for at følge op på fremdriften og udsende påmindelser.

Bedre overblik til HR og ledere

HR og ledere vil fremover få mulighed for at se en status over deres deltagere i et dashboard. Her kan I også trække relevante rapporter til dokumentation af både e-learning, test og fysiske kurser eller få overblik over aktuelle tilmeldinger.

Vi overfører eksisterende historik

FU sørger for at overføre allerede eksisterende dokumentation på e-learning, test og fysiske kurser og uddannelser, der er gennemført hos FU. Hvis I selv har oprettet andre former for information i LæringsPortalen®, som du ønsker at bevare, skal du sørge for at hente det ud inden den 30. juni 2020. Kontakt FU, hvis du har brug for hjælp til det.

En gennemtænkt og velafprøvet læringsrejse til dine deltagere

Vores fremtidige læringsplatform bliver Moodle, som nogle deltagere måske kender i forvejen fra erhvervsakademier og andre kursusudbydere. Vi har vurderet rigtig mange forskellige løsningsmuligheder, og er kommet frem til, at Moodle er den mest egnede.

Overgangen til det nye tekniske setup kommer til at ske glidende i løbet af foråret 2020, efterhånden som de forskellige forløb naturligt starter op næste gang. Senest den 30. juni vil alle forløb være bygget op og blive afviklet med Moodle som platform.

 

Se nyhed fra den 23. april om brugerpanel

Mette Wendel Henriksen
Projektleder
+45 8993 3387
+45 6029 5429
Kontakt Mette, hvis du har spørgsmål
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus, hvis du har spørgsmål