FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Hør professor Svend Brinkmanns festtale for ledere

Livestreaming af professor i psykologi Svend Brinkmanns foredrag og festtale på Master i Ledelses dimissionsfest den 30. juni 2017.

Du har som medlem af FU nu mulighed for helt gratis at følge Svend Brinkmanns festtale på dimission for Master i Ledelse. Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet og vil med et glimt i øjet ruske op i vores udviklingstrang.


Meld dig til livestreamingen her eller læs først om det forventede indhold:

Evig forandring ser efterhånden ud til at være det eneste permanente i vores liv, både inden for uddannelse, familie- og arbejdsliv, hvor fx medarbejderudviklingssamtaler og coaching hører til dagens orden.

Svend Brinkmanns 7 trinsguide

Med sin guide bestående af 7 trin, giver han dig råd og redskaber til, hvordan du kan affinde dig med dig selv og til at opnå en mere realistisk livsindstilling.

Den udviklingstrang, som præger vores kultur, gør os blinde for de væsentligste ting i livet som pligtfølelse, værdighed og sindsro. Svend Brinkmann gør op med den stædige selvudviklingsindustri inden for arbejdsliv, uddannelse og privatlivet og formulerer en modstand mod tidens krav til evig omstilling og forandring.

Hans svar til den enorme mængde af selvhjælpsbøger er denne 7 trinsguide:

  1. Hold op med at mærke efter i dig selv
  2. Fokuser på det negative i dit liv
  3. Tag nej-hatten på
  4. Undertryk dine følelser
  5. Fyr din coach
  6. Læs en roman – ikke en selvhjælpsbog eller en biografi
  7. Dvæl ved fortiden

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. I 2015 modtog han DRs Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris. Aktuelt forsker han blandt andet i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og i sorg som psykologisk og kulturelt fænomen.

FUs lederuddannelse målrettet finanssektoren

Master i Ledelse er en unik lederuddannelse, som er målrettet ledere i finanssektorenUddannelsen lægger særlig vægt på strategisk forståelse, at eksekvere strategi, udvikle medarbejdere og på det personlige lederskab.

Næste hold starter den 22. november 2017. Læs mere om uddannelsen her.

 

Praktisk om livestreamingen

 Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU