Begynd din digitale rejse i 2019

Object reference not set to an instance of an object.

Mange tænker på, hvordan digitaliseringen kommer til at ændre deres job i fremtiden. Det kan vi godt forstå. For hvordan forbereder du dig på noget, du ikke kender nok til… endnu?

FU har 3 forløb, som sætter dig i stand til at håndtere de kommende forandringer og giver dig indsigt i, hvordan digitalisering og automatiserede processer kan gavne dig.

Udvikling af kompetencer, også de digitale, hos medarbejdere og ledere i sektoren er et af fremtidens vigtigste fokusområder. Digitalisering handler om meget mere end bare apps, robotter, ny teknologi og IT-systemer. Det handler om at du er med og favner mulighederne…


Har I et fælles digitalt sprog?

Ansvaret for det digitale mindset og den digitale nysgerrighed både ligger hos virksomheden såvel som den enkelte medarbejder og leder. Så derfor et spørgsmål til dig: Har du forberedt dig på at håndtere den digitale udvikling?

Er du leder, rådgiver eller stabsmedarbejder, kan et af FUs 3 forløb om digital omstilling klæde dig bedre på til den digitale virkelighed. Opgaven for mange pengeinstitutter handler lige nu om at få så mange medarbejdere som muligt med ombord i den digitale transformation – herunder at motivere til at tage aktivt del i såvel udvikling som omstilling.

Forløbene kan tages enkeltvis eller i sammenhæng for at understøtte organisationens samlede transformation.

Stort udbytte
– ingen udgift

De 3 forløb understøtter organisationens samlede transformation på en måde, så det giver maksimal værdi for den enkelte og for virksomheden.

Object reference not set to an instance of an object.

Find dit forløb i digital omstilling her

Du kan vælge mellem mange datoer i 2019 - så begynd din digitale rejse med os nu.

Til alle medarbejdere - 1 dag 

De fleste investeringer sker primært i automatisering af administrative opgaver i pengeinstituttets maskinrum. Det frigiver tid til andre og flere kunderettede opgaver og kan ændre flere funktioner. 

Hvordan får du overblik over udviklingen og redskaber til at få succes med digital omstilling? 

Få succes med digital omstilling - se indhold her


Til rådgivere - 3 dage

Kundernes behov er også forandrede, for de kan efterhånden klare det meste hjemmefra, uden for åbningstiden vel at mærke – men de forventer stadig en personlig og nærværende kundeservice og -rådgivning.

Hvordan skal vi komme kundernes ændrede behov i møde?

Den excellente kunderelation i en digital hverdag  - se indhold her


Til ledere 

Endelig er der lederne, som skal motivere medarbejderne og hjælpe dem med at navigere i det nye felt og samtidig håndtere nye typer medarbejdere. Desuden får ledere en afgørende rolle i at fastholde og udvikle værdifuld arbejdskraft og i at sikre gradvis omstilling af organisationen i de kommende år.

Hvilke krav stiller det til fremtidens ledere i finanssektoren?

Forandringsledelse og digital omstilling - se indholdet her

 

Alle 3 forløb i 'Digital omstilling' er gratis via Finanskompetencepuljen

Nyeste viden og data 
indgår i pensum

I forbindelsen med udviklingen af 'Digital omstilling' gennemførte FU en stor undersøgelse i samarbejde med Wilke og Finansforbundet.

Undersøgelsen kortlagde forskellige typer bankkunders præference for god rådgivning – digitalt og personligt, på tværs af situationer, livsfaser og demografi. Analysen byggede på 1.500 interviews og indgår i undervisningen på alle 3 forløb.

Er du i tvivl om, hvordan du søger, kan du læse mere det i vores FAQ

 

 

Seneste nyheder fra FU

Talentudvikling: 4. april 2024

Strategisk vigtigt generationsskifte

Læringskultur: 2. april 2024

I GrønlandsBANKEN lever læringskulturen

Databeskyttelse: 22. marts 2024

Ny onlineuddannelse om databeskyttelse