Nyt ESG-netværk ser dagens lys

"Der er et stort potentiale i at dele viden og erfaringer på tværs", siger Line Bagger Bendix, afdelingschef på FU, om det nye ESG netværk. 

Bæredygtighed får stadig større betydning – ikke bare for kunderne, men i høj grad også for pengeinstitutterne selv. Nu skaber FU og LOPI et netværk for ESG-ansvarlige og specialister.

Både små og store pengeinstitutter skal i en eller anden grad forholde sig til bæredygtighed. De skal rådgive deres kunder om bæredygtige valg, og de skal selv leve op til krav og forventninger.  

Derfor inviterer Finanssektorens Uddannelsescenter i samarbejde med LOPI nu alle ESG-ansvarlige og andre ESG-specialister med i et helt nyt netværk: Netværk om ESG i finans.  

Problemstillinger, udfordringer og muligheder i arbejdet med bæredygtighed er ens for alle pengeinstitutter. Så selvom der er store forskelle på, hvordan man arbejder med bæredygtighed, og hvor langt man er, er det et felt, hvor der er et stort potentiale i at dele viden og erfaringer på tværs,” siger Line Bagger Bendix, afdelingschef på FU. 

Gratis opstartsmøde om bæredygtighedsrapporteringen (CSRD)

Det nye ESG-netværk skal fra 2024 mødes to gange om året. 

Men allerede den 29. november er der opstartsmøde, hvor temaet er bæredygtighedsrapporteringen (CSRD).  

Opstartsmødet er gratis. Udover at blive klogere sammen med førende eksperter på området, vil der være rig mulighed for at netværke og være med til at udstikke retningen for netværket. 

Line Bagger Bendix

Vil du høre mere?

Line Bagger Bendix

Finansiel Regulering & Bestyrelse

8993 3240

lbb@finansudd.dk

Seneste nyheder fra FU

KundeBenchmark: 3. juni 2024

Kundetilfredshed er meget mere end et tal

FU: 27. maj 2024

Bedrifter og byggeplaner

Talentudvikling: 4. april 2024

Strategisk vigtigt generationsskifte