Uddannelse

Finans Trainee

  • Bolig
  • Erhverv
  • Investering
  • Kredit
  • Pension
  • Salg, kommunikation og personlig udvikling

Finans Trainee-uddannelsen henvender sig primært til finansøkonomer ansat i et pengeinstitut.

Uddannelsen ruster dig på bedste vis til at møde kunden. Dit samspil med kunden bliver stærkere, så du skaber den tilknytning, der fastholder kunden i din portefølje. Du lærer at behovsafdække og at strukturere dit arbejde bedst muligt og får viden om faglige emner, som du skal bruge i din dagligdag.

Den 10 måneder lange uddannelse består af et praktisk forløb i et pengeinstitut og et parallelt forløb med undervisning. 

Undervisningen sikrer dig den faglige viden, der stilles krav til ud fra de nyeste lovmæssige regler inden for kredit, bolig, investering og pension.

Se en video om uddannelsen (1 min. 40 sek.):

Varighed 19 dage
bestående af 6 finansfaglige moduler, 4 moduler med personlig udvikling og 5 online kurser. Der afsluttes med en certificering og en kompetenceprøve.
Målgruppe
Elev/Trainee/Bachelor
Fagansvarlig Lars Gabelgaard Madsen
Koordinator Trine Lindhard
Pris: 51.100 kr. 70.750 kr. for ikke-medlemmer
Prisen er gældende for årgang 2021 og er eksklusiv ophold og forplejning. Pris for årgang 2022: 52.100/72.100
Læs mere

 

Personlig performance og DiSC

I løbet af uddannelsen har vi meget fokus på din personlige adfærd og performance i rollen som rådgiver. Vi bruger blandt andet DiSC modellen til at give dig bedre kendskab til både dig selv og dine kunder, så du kan sikre den gode dialog med kunden.

Læs tidligere nyhed om personlig performance på Finans Trainee-uddannelsen

 

Uddannelsens opbygning

(Klik eventuelt på billedet for større format)

 

 

Mulige tilvalg

Du har mulighed for at vælge forskellige ekstra moduler og prøver undervejs:

(Læs mere om tilvalgene på hvert link)

  1. Digital kommunikation og onlinemøder (1 dag i februar. Pris: 3.000 kr. + ophold og forplejning, dog gratis via Finanskompetencepuljen for medlemmer af FA)
  2. IDD-prøve bilag 4, pension og personforsikring (1 dag online i januar/februar. Pris: 1.625 kr.)
  3. Boligrådgivning 2 (1 dag i oktober efter endt uddannelse. Pris: 3.000 kr. + ophold og forplejning)
  4. Finansielle forretninger fra akademiuddannelsen i finansiel rådgivning (2 dage i april) samt eksamen (1 dag i juni. Pris (2021) 8.695 kr. + moms).

Tilmelding foregår via mail til Trine Lindhard, tli@finansudd.dk/tlf. 8993 3287.

Dokumentation gul/grøn, IDD bilag 1 og Boligkreditdirektivet følger pengeinstituttets årshjul og tilmeldes på lige fod som øvrige medarbejdere. Vi orienterer HR, når trainees er klar hertil.

Virksomhedens udbytte

Rådgiveren udvikler sig på kort tid til at blive et fuldgyldigt medlem af rådgivergruppen. Efter uddannelsen er rådgiveren bedre til at tage ansvar og kan løse langt de fleste rådgivningsopgaver i sin egen portefølje af kunder. Rådgiveren får også øget indsigt i virksomhedens daglige drift og leverer resultater på bundlinjen.

Deltagerens udbytte

Du bliver rustet til at møde kunden i øjenhøjde og oplever, at dit samspil med kunden bliver stærkere. Du lærer at behovsafdække, planlægge og strukturere dit arbejde bedst muligt. Undervisningen er både praktisk og teoretisk, og du kan tage det lærte med hjem og bruge det i hverdagen.