FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ
Uddannelse

Finans Trainee

  • Bolig
  • Erhverv
  • Investering
  • Kredit
  • Pension
  • Salg, kommunikation og personlig udvikling

Finans Trainee-uddannelsen henvender sig primært til finansøkonomer ansat i et pengeinstitut.

Uddannelsen ruster dig på bedste vis til at møde kunden. Dit samspil med kunden bliver stærkere, så du skaber den tilknytning, der fastholder kunden i din portefølje. Du lærer at behovsafdække og at strukturere dit arbejde bedst muligt og får viden om faglige emner, som du skal bruge i din dagligdag.

Den 10 måneder lange uddannelse består af et praktisk forløb i et pengeinstitut og et parallelt forløb med undervisning. Du får 19 undervisningsdage og 5 online kurser fordelt på 6 finansfaglige moduler og 4 moduler med personlig udvikling. Uddannelsen afsluttes med en certificering og en kompetenceprøve.

Undervisningen sikrer dig den faglige viden, der stilles krav til ud fra de nyeste lovmæssige regler inden for kredit, bolig, investering og pension.

Se en video om uddannelsen (1 min. 40 sek.):

Varighed 19 dage
bestående af 6 finansfaglige moduler, 4 moduler med personlig udvikling og 5 online kurser. Der afsluttes med en certificering og en kompetenceprøve.
Målgruppe
Elev/Trainee/Bachelor
Fagansvarlig Lars Gabelgaard Madsen
Koordinator Trine Lindhard
Deadline for tilmelding er passeret. Kontakt Trine Lindhard ved forespørgsel.
Pris: 50.100 kr. 69.400 kr. for ikke-medlemmer
Prisen er eksklusiv ophold og forplejning.
Læs mere

 

Personlig performance og DiSC

I løbet af uddannelsen har vi meget fokus på din personlige adfærd og performance i rollen som rådgiver. Vi bruger blandt andet DiSC modellen til at give dig bedre kendskab til både dig selv og dine kunder, så du kan sikre den gode dialog med kunden.

Læs tidligere nyhed om personlig performance på Finans Trainee-uddannelsen

 

Uddannelsens opbygning

 

Mulige tilvalg

Du har mulighed for at vælge forskellige ekstra moduler og prøver undervejs:

(Læs mere om tilvalgene på hvert link)

  1. Digital kommunikation (1 dag i februar. Pris: 3.000 kr. + ophold og forplejning. Gratis via Finanskompetencepuljen for medlemmer af FA)
  2. IDD-prøve, pension og personforsikring (1 dag i januar/februar. Pris: 1.500 kr.)
  3. Boligrådgivning 2 (1 dag i oktober efter endt uddannelse)
  4. Finansielle forretninger fra akademiuddannelsen i finansiel rådgivning (2 dage i april) og eksamen i faget (1 dag i juni. Pris (2021) 8.695 kr. + moms)

 

 

Virksomhedens udbytte

Rådgiveren udvikler sig på kort tid til at blive et fuldgyldigt medlem af rådgivergruppen. Efter uddannelsen er rådgiveren bedre til at tage ansvar og kan løse langt de fleste rådgivningsopgaver i sin egen portefølje af kunder. Rådgiveren får også øget indsigt i virksomhedens daglige drift og leverer resultater på bundlinjen.

Deltagerens udbytte

Du bliver rustet til at møde kunden i øjenhøjde og oplever, at dit samspil med kunden bliver stærkere. Du lærer at behovsafdække, planlægge og strukturere dit arbejde bedst muligt. Undervisningen er både praktisk og teoretisk, og du kan tage det lærte med hjem og bruge det i hverdagen.