FU følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger, når vi mødes fysisk. Læs mere i vores FAQ

Fælles palette inden for salg, kommunikation, strategi og ledelse

Her ses holdet bag den nye tværgående afdeling på FU siden 1. juni. Fra venstre: Peter Jensen, Maria Krab Wissing, Henrik Hammerskov, Lars Munch Svendsen, Anders Nørgaard Nielsen, Bjarne Klitgård Hallstrøm, Dag Kristiansen, Lone Linnet og Pernille Bech Hansen.
Strategi, ledelse, salg og kommunikation er af afgørende betydning for et pengeinstituts succes i et stærkt konkurrencepræget marked. For at imødekomme kundernes behov, samler FU nu sine tværgående kapaciteter i én afdeling.

Salg, kommunikation og personlig udvikling er ikke finansielle spidskompetencer, men de er vigtigere end nogensinde. Ligesom ledelse og forretningsstrategi går de på tværs af eller supplerer de traditionelle fagligheder i den finanssielle sektor.

Derfor har FU siden 1. juni 2017 samlet alle tværgående kompetencer i én ny afdeling, så både kunder og medlemmer oplever en endnu større synergi, når de skal have skræddersyede forløb og ønsker hjælp til strategi og ledelse.

Indtil 1. juni havde ledelse og strategi sin egen afdeling på FU, mens kompetencerne inden for salg, kommunikation og personlig udvikling var placeret i 2 afdelinger med hver deres fagspecifikke finansfagligheder.

Til at stå i spidsen for processen med sammenlægningen og til at lede den nye afdeling, som indtil videre kaldes Ledelse, Salg & Strategi, har FU valgt at rekruttere Lars Munch Svendsen. Ud over ledelsen af afdelingen, vil Lars servicere medlemmerne som konsulent ligesom han kommer til at undervise på udvalgte uddannelser inden for sine ekspertområder, som er ledelse, strategi og udvikling. Lars kommer fra en lignende stilling hos Attractor og Rambøll Management Consulting.

Stadig nemt for medlemmerne

Den nye afdelings primære formål er at understøtte medlemmernes strategiudvikling og implementering – lige fra bestyrelses- og direktionsniveauet helt ud til den enkelte rådgiver i mødet med kunden. Afdelingen vil for eksempel kunne hjælpe, hvis behovet er at udvikle og arbejde innovativt, øge rådgiverkompetencerne eller styrke ledelseskraften.

FUs ambition er som altid, at kunderne og medlemmerne fortsat oplever 'one point of entry', når de skal have designet et konkret udviklingsforløb for virksomheden og medarbejderne. Afdelingen vil derfor have et tæt samspil med FUs finansfaglige afdelinger, sådan at vi altid matcher kompetencer og konsulenter med kundens konkrete behov, uanset hvor de er placeret i huset.

Ud over talrige konsulentydelser står afdelingen for uddannelserne:

Afdelingen tilbyder desuden en række kurser, leverer skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov og står bag det samlede måle- og analyseprogram, FU Indsigt.

Kontakt afdelingschef Lars Munch Svendsen, hvis du vil vide mere.

 

Lars Munch Svendsen
Lars Munch Svendsen
Afdelingschef
+45 8993 3299
+45 6038 6299
Kontakt Lars Munch Svendsen for at høre, hvad afdelingen kan gøre for dig


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU