Jeres forretningsgange og hvidvaskuddannelsen

I skal supplere den fælles uddannelsesløsning med læring om egne forretningsgange, hvor det er relevant.

Og det er der rig mulighed for at gøre imellem hvert element via VidenBarometer®, som mange af jer allerede kender rigtig godt – enten på egen hånd eller med hjælp fra os.

Praksisnære cases til den enkelte jobfunktion sikrer mere mening og relevans for medarbejderen. I skal som hidtil følge op og integrere egne forretningsgange i læringen. Vi tror på, at den kombination giver det bedst mulige udgangspunkt for at skabe reelle adfærdsændringer. Medarbejderne får på den måde det stærkeste udgangspunkt i kampen mod hvidvask og terrorfinansiering.

Kroge til jeres pengeinstitutspecifikke læring

Den fælles løsning har kroge imellem hvert element til jeres eget indhold. Det giver mulighed for at flette det ind lige der, hvor det er relevant. En anden fordel ved at sende det ud via VidenBarometer® er, at I kan følge op på, om det er gennemgået og dokumentere det via rapporterne i VidenBarometer®.

Formatet afhænger af jeres mål: Om det skal være en PowerPoint-præsentation til et morgenmøde, en quiz i VidenBarometer®, en iPaper, en video eller et lille e-learning-modul afhænger af, hvad I vil.

Eksempel: Skanbo Bank sætter særlig fokus på onboarding

Du kender den fiktive bank Skanbo Bank, hvis du har fulgt med i vores e-learning. Herunder kan du blive klogere på deres overvejelser om integration af egne forretningsgange  og se to forskellige formater med det samme indhold. 

Skanbo Bank har fem forskellige forretningsgange, som alle vedrører kundekendskab. En handler for eksempel om, hvordan man laver kundekendskab på private kunder, en på erhvervskunder, en på foreninger og en på umyndige.

Forretningsgangene indeholder det, de skal, og lever op til kravene for forretningsgange, så alt burde være godt. Men det er det ikke. Kontroller i Skanbo Bank viser nemlig, at det halter med at overholde forretningsgangene for kundekendskab og onboarding af nye kunder – på trods af, at forretningsgangene lever op til kravene.

Skanbo Bank har undersøgt og konstateret, at det skyldes flere ting. Én af de væsentlige årsager er, at rådgiverne ikke får læst forretningsgangene. Det er simpelthen for tungt og tidskrævende at finde rundt i dem.

Med den nye hvidvask-løsning fra FU får Skanbo Bank nu mulighed for at sætte ekstra fokus på de områder, hvor der er plads til forbedring. Den hvidvaskansvarlige har derfor valgt at sætte særligt fokus på netop kundekendskab ved onboarding af nye kunder ved at lave følgende pengeinstitutspecifikke læring på en krog i FU's løsning.

Klik på billederne for at se eksempler på forskellige formater med det samme indhold.

Få inspiration til, hvordan I rent praktisk går til opgaven, i vores 'Forum om hvidvask' i Moodle for AML-ansvarlige og HR.

Tilmeld dig forummet, hvis du ikke allerede er oprettet

Priseksempler

Hvis I vælger iPaper eller e-learning i Rise, tilbyder vi en standardpakke, som består af en skabelon med tekst og billeder til 5.000 kr.

I leverer teksten, og vi sætter det pænt op og tilføjer det til jeres løsning i VidenBarometer®. I pakken indgår 4-5 timers arbejde hos en grafiker. Timer derudover afregner vi efter en timepris på 1.400 kr.

Hvis I allerede har en iPaper eller et Rise-modul, som blot skal opdateres, hjælper vi også gerne med det. Timeprisen er 1.400 kr.

Hvis I ønsker et andet format, kan I altid kontakte os for et tilbud.

Anni Thisted

Vil du høre mere?

Anni Thisted

Digital læring

8993 3292

at@finansudd.dk