Hvordan søger jeg om gratis uddannelse i Kompetencepuljen?

Her får du overblik over hvornår og hvordan, du kan søge om et gratis kursus i Kompetencepuljen. For at kunne søge skal din arbejdsplads være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Det er nemt at søge i Kompetencepuljen

Mange ved ikke, at de kan søge om at få betalt et kursus eller en uddannelse i Kompetencepuljen, om det så er et åbent kursus eller et kursus tilpasset virksomheden. For at kunne søge skal din virksomhed være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Vi hjælper dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan du søger midler fra Kompetencepuljen, så du eller dine medarbejdere kan få et gratis kursus. Der er flere muligheder:


Sådan søger du om gratis åbne kurser

Kompetencepuljen udvælger kurser gennem udbudsrunder, som medarbejdere i den finansielle sektor kan søge midler til at deltage på. FU har lige nu seks forløb, som du kan søge om at deltage på gratis:

Du søger ved at udfylde den grønne formular nederst på www.finanskompetencepulje.dk
Husk at vælge fanebladet Individuel, hvis du er individuel ansøger.

Hvis I som virksomhed kan samle medarbejdere til et helt hold, kan vi afholde kurserne hos jer. Ring til Malene Buus Møller for at aftale nærmere.


Sådan søger du om gratis skræddersyede kurser

Du kan også søge midler fra Kompetencepuljen til skræddersyede forløb. Her underviser og træner vi dine medarbejdere i præcist de emner, I har brug for.

Du søger ved at udfylde den grønne formular nederst på www.finanskompetencepulje.dk. Vælg fanebladet Virksomhed.

Vejledning til at formulere ansøgningen


Vi hjælper dig gerne med ansøgningen

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at søge om gratis uddannelse. Vi giver også gerne inspiration til, hvilke konkrete kurser og uddannelser I som virksomhed kan søge om. Du kan eventuelt starte med at læse vores lille vejledning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Susanne Døssing
Key Account Manager
+45 8993 3351
+45 2968 3551
Kontakt Susanne og få inspiration til konkrete kurser, du kan søge
Claus Godt Hansen
Salgs- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583
Kontakt Claus og få inspiration til konkrete kurser, du kan søge