Hvordan søger jeg om gratis uddannelse i Finanskompetencepuljen?

Her får du overblik over hvornår og hvordan, du kan søge om et gratis kursus i Finanskompetencepuljen. For at kunne søge skal din arbejdsplads være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Det er nemt at søge i Finanskompetencepuljen

Mange ved ikke, at de kan søge om at få betalt et kursus eller en uddannelse i Finanskompetencepuljen. For at kunne søge skal din virksomhed være medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Vi hjælper dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan du søger midler fra Finanskompetencepuljen til dig selv eller dine medarbejdere. Der er tre muligheder: Individuelle kurser, Virksomhedskurser og Virksomhedsprojekter.

Se alle mulighederne via Finanskompetencepuljen 

Individuelle kurser

Som medarbejder i den finansielle sektor kan du søge støtte til kurser. Se alle kurser på finanskompetencepuljen.dk. Du kan søge op til tre kurser om året. FU har lige nu disse forløb, som du kan søge om at deltage på gratis:

Du søger på Finanskompetencepuljens hjemmeside under Individuelle kurser. Hvis du kan samle kolleger til et helt hold, kan vi afholde kurserne hos jer. 


Virksomhedskurser

Som virksomhed kan I søge om at få de individuelle kurser som virksomhedskurser. Det betyder, at hvis I kan samle medarbejdere til et helt hold, kan vi afholde kurserne hos jer. Ring til os for at aftale nærmere.

Du søger på Finanskompetencepuljens hjemmeside under Virksomhedskurser.

 

Virksomhedsprojekter

Som virksomhed kan I søge støtte til virksomhedsprojekter, der har som overordnet mål at fremme medarbejdernes kompetenceudvikling og give et kompetenceløft ud over den grundlæggende faglighed, som virksomheden selv er ansvarlig for. Det kan f.eks. være i relation til digitalisering og forandringsparathed.

Du søger på Finanskompetencepuljens hjemmeside under Virksomhedsprojekter.

 

Vi hjælper dig gerne med ansøgningen

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at søge om gratis uddannelse. Du kan også læse mere om kompetencepuljens retningslinjer og økonomi på FA's hjemmeside.

 

Malene Buus Møller
Malene Buus Møller
Projektleder
+45 8993 3382
+45 6029 5661
Susanne Døssing
Susanne Døssing
Key Account Manager
+45 8993 3351
+45 2968 3551
Claus Godt Hansen
Claus Godt Hansen
Kunde- og markedschef
+45 8993 3374
+45 2527 0583