Facilitatoruddannelsen


Kender du det? Du vil gerne skabe møder, hvor alle er dedikerede til projektet og prioriterer det højt. Men du fornemmer, at du ofte er i konkurrence med "driften", fordi alle har travlt.

På Facilitator-uddannelsen lærer du at skabe dynamik og ejerskab i udviklings- og forandringsprocesser. 

Om uddannelsen

Varighed
8 dage
Målgrupper
Leder
HR
Alle
35.150 kr.
46.855 kr. for ikke-medlemmer.
Hertil kommer forplejning. Der er ingen overnatning på modulerne.
Der er pt. ingen afholdelser – kontakt os for at høre nærmere
Kontakt os
Tre læringssamtaler med underviser kan tilkøbes for kr. 4.900.
Koordinator Louise Kirch Svendsen
+45 8993 3270 / lks@finansudd.dk
Fagansvarlig Lars Munch Svendsen
Brochure Brochure.pdf

Du skal kunne involvere og engagere andre mennesker. For at lykkes med det er facilitering og procesledelse helt centrale kompetencer.  Det gælder i stort og småt:

  • Forandringsprocesser- eller projekter
  • Udvikling og innovation
  • Møder og workshops
  • Netværks- og kundearrangementer

Skab forandring i praksis

Facilitatoruddannelsen er for dig, der skal skabe forandring. Internt eller eksternt, blandt kolleger eller kunder. Du kan også have en ekstern rolle i relation til kunde- og netværksarrangementer.

På uddannelsen bliver du præsenteret for metoder, modeller og teknikker og afprøver dem i praksis. Det giver dig et stærkt fundament, når du skal facilitere. Du får et andet mindset til at involvere og engagere mennesker på en ny og kreativ måde. Det betyder også, at du i praksis kan skabe ejerskab, udvikle og implementere.

Virksomheden får en effektiv facilitator

Med en uddannet facilitator løfter i facilitering til et nyt niveau. Uddannelsen gør deltagerne i stand til at skabe udvikling med reel forankring og effekt i organisationen.

Medarbejderens kompetencer kan I bringe i spil i vigtige interne projekter så som strategi- og forandringsprocesser men også i relation til kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Hvad er facilitering? 

At facilitere betyder at gøre noget let eller muligt. Men det er ikke let at facilitere! Facilitering handler om enhver aktivitet, der gør det lettere for andre at arbejde sammen, og som skaber dynamik, læring, ejerskab og fremdrift hos deltagerne.  

Det var en stor oplevelse, med masser af inspiration, værktøjer, teorier, modeller, som jeg glæder mig til at sætte endnu mere i spil i mit job. En kæmpe tak til Lars Munch Svendsen og Peter Jensen for jeres mange indsigter og måde at formidle dem på ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Også tak til mine medkursister for godt selskab og inspiration undervejs 🙏

Tina Vinther, HR Læringspartner, Jyske Bank

Tina Vinther

Skræddersyet kompetenceudvikling

Vi tilpasser gerne løsningen, så den passer præcis til jeres behov

Tag fat i os