Agurketid, men stadig masser af kvalitetsindhold til dig

Selvom mange holder ferier, så er der altid nogen, som skal holde hjulene i gang. Vi sørger for, at du kan blive klogere, blive underholdt eller lære os bedre at kende her i sommerferietiden

Ligesom pengeinstitutterne har åbent hele sommerferien, så sidder vi også klar her på FU til at tage imod dit opkald og hjælpe dig videre med spørgsmål.

Men vi må da indrømme, at der er lidt langt mellem opkaldene.

Måske sidder du også på dit arbejde og har ikke så mange kunder som sædvanligt?

Eller måske er du taget på ferie og skal lige ind og tjekke nettet for at se om verden nu stadig kører rundt, selvom du holder ferie?

Uanset, så sørger vi for, at selvom der er langt imellem nyhederne i denne tid, så er der noget at komme efter på vores hjemmeside og på vores sociale medie-kanaler.

 

Hvad laver vi på FU når vi holder fri?

Her på siden kan du finde din yndlingsmedarbejder og se om han eller hun har valgt at vise, hvad sommerferien kan gå med.

Du finder oversigten over, hvem der har leveret *ferie-foto* her

 

Bliv klogere...

Du kan kigge på alle vores freebies og måske lære nyt - eller læse en af vores publikationer?

 

Følg med på sociale medier og gense det bedste indhold

Derudover kan du følge med på vores Facebook-side eller Linkedin-side for at genlæse de bedste og mest populære nyheder fra det forgangne år. Dem lægger vi nemlig på løbende henover sommeren. 

 

Tjek vores tidligere udsendte historier

Endelig kan du selvfølgelig også selv sidde og scrolle vores nyheder igennem eller kigge på case-beskrivelser, så du kan læse om konkrete resultater fra nogle af de opgaver, vi har løst.

 

 

God agurketid!