Hyld de modige

Chefkonsulent Henrik Duch arbejder bredt med salg, adfærdstræning og personlig udvikling - og nu hylder han de modige i finanssektoren.
KLUMME: Om at gå imod strømmen og sætte strøm til den personlige udvikling og om at droppe fokus på fagligheden. Bare lidt.

Af chefkonsulent Henrik Duch 

Jeg hylder dem, der går lidt mod strømmen og tør sige de svære ord: 

”Jeg er ikke helt ok. Jeg mangler overskud. Kundemøder gør mig nervøs. Jeg føler ikke, jeg slår igennem, når jeg skal tale i forsamlinger. Jeg føler mig ikke forandringsparat. Jeg føler slet ikke, jeg får mine meninger og ideer ud af mundenjeg har så meget mere at byde på, hvis bare jeg kunne. 

Jeg hylder alle dem, som indimellem føler, vi drukner i egne ambitioner og har så meget mere at byde ind med. Og dem, der har modet til at sige 

Jeg fylder alt for meget. Jeg har så mange meninger, holdninger og temperament, at selv Thomas Blachman ville trække sig i en debat  

Kort sagt så hylder jeg dem, der tør kigge indad og tør sige og åbne op for de ting, vi ikke taler om. Dem, der har modet til at gå mod strømmen, og sætte strøm til egen udvikling. 

”Jeg er ikke helt ok. Jeg mangler overskud. Kundemøder gør mig nervøs. Jeg føler ikke jeg slår igennem, når jeg skal tale i forsamlinger."

Lad os snakke om det 

Mine modige deltagere på ”Styrk din personlig gennemslagskraft” fortjener derfor kæmpe hyldest, fordi de går mod strømmen. Fordi de har modet til at turde snakke om det, som vi ikke taler så meget om.  

Modet og lysten til at se, at der måske er noget at hente ved at kigge lidt indad og se på sig selv på en anden måde. Få indsigt og redskaber til at få lidt mere indre og ydre power på de områder. 

De har modet til at erkende, at de går rundt i hverdagen og ser deres velafbalancerede kolleger, som nemt og ubesværet flyder gennem dagligdagen. Det ser så nemt ud for dem, mens ens egen gennemslagskraft og usikkerhed fylder meget.

 

Læg fag-kærligheden på hylden et øjeblik 

Vi brænder for faglighed i finanssektoren. Nej – vi elsker faglighed. 

At sætte to streger under og få tingene til at gå op. Vi er drevet af at gøre det 112 % for vores kunder, kollegerarbejdsgiver m.fl. Kun det bedste er godt nok.  

Derfor er vi altid klar til forandringsprocesser og til at yde lidt mere og bare lige give den lidt mere gas i år:  ”Jeg mangler bare lige lidt mere faglighedtræning i processer, IT-systemer og viden om noget fagligt, så bliver det godt.  

Faglighed er (selvfølgelig!) vigtigt. Men det er ikke alt. Derfor glæder det mig, at der – også vi vores sektor – flere steder er fokus på trivsel og på, hvordan vi har det.  

Jeg hylderat vi investerer og tænker det hele menneske med i kompetenceudviklingen. Så det ikke kun handler om at få nye metoder i værktøjskassen. 

"Vi brænder for faglighed i finanssektoren. Nej – vi elsker faglighed."

- Henrik Duch, chefkonsulent hos FU

To dage er nok til at tale sammen om det, vi ikke taler om 

Når vi mødes på ”Styrk din personlige gennemslagskraft” har vi to dage. Det lyder måske ikke af meget, men to dage er mere ennul dage.  

Det er nok til at kunne tale sammen om det, vi ikke taler om. Der er tid til at tale om hjernen og vores ’gode’ og ’dumme’ tanker. De gode og de trælse følelser, som vi alle har, og ikke mindst vores adfærd.

Om hvordan vi alle drømmer og higer efter at være den bedste udgave af os selv. 

Henrik arbejder bredt med coaching og en skarp intuition, gør Henrik til en nærværende coach og sparringspartner. 

For Henrik er målet, at I sammen finder potentialet i at blive en endnu bedre "version" af dig selv.

Henrik har 20 års erfaring indenfor lifecoaching.

Kontakt Henrik - klik her Kontakt Henrik - klik her

Læs mere om indholdet på de 2 dage

Kurset tager afsæt i din hverdag. Det betyder, at du skal medbringe egne cases fra din dagligdag, som vi arbejder med på kurset.

Læs mere Styrk din personlige gennemslagskraft: Indhold og metode

Seneste nyheder fra FU

Talentudvikling: 4. april 2024

Strategisk vigtigt generationsskifte

Læringskultur: 2. april 2024

I GrønlandsBANKEN lever læringskulturen

Databeskyttelse: 22. marts 2024

Ny onlineuddannelse om databeskyttelse