En verdensklasserådgiver kan mere end sit fag

Jobbet som rådgiver udvikler sig hele tiden. Udover høj faglig viden, er det vigtig at have fokus på den sociale kreativitet, fortæller Lars Gabelgaard Madsen
Du skal uden tvivl have styr på det bankfaglige. Men din kreative, sociale personlighed og dine relationer gør dig til en verdensklasse rådgiver.

Høj faglig finansviden koblet med stærke analytiske og matematiske evner. Sådan kunne et historisk stillingsopslag til den kompetente og eftertragtede finansrådgiver lyde.

Men fremtidens stillingsopslag lyder nok nærmere: Højtudviklet, proaktivt og innovativt mindset kombineret med stærke relationsevner og social intelligens.

”Det er den sociale kreativitet, vi har fokus på, når vi uddanner rådgiverne,” siger souschef i Uddannelsesafdelingen på Finanssektorens Uddannelsescenter, Lars Gabelgaard Madsen.

"Rådgiveren skal både kunne sit fag og kunne relationerne. Derfor har vi fokus på den ”sociale kreativitet"

Jobbet som rådgiver er i konstant udviklingPopulært sagt er der ikke noget af det, du laver i dag, som du også laver om fem år – og det kræver sit. 

”Rådgiveren skal både kunne sit fag og kunne relationerne. Derfor har vi fokus på den ”sociale kreativitet”. Den sociale kreativitet er det, vi skaber, når vi er sammen. Det handler blandt andet om vores evne og vilje til at være socialt kompetente, så vi sammen med andre mennesker skaber sociale synergier, ” siger Lars Gabelgaard Madsen og fortsætter: 

Alt det kan en verdensklasse rådgiver.” 

Sådan skaber du sociale synergier som bankrådgiver

Der er bunker af krav og forventninger til rådgiverne. Fra dem selv, fra regulering, fra kunderne, fra lederen, fra den digitale udvikling og så videre og så videre.

Derfor er det måske vigtigere end nogensinde at fokusere på, at rådgivning handler om mennesker og de synergier, vi skaber sammen.

Du er i stand til at skabe sociale synergier, når du:

  • Er bevidst om din egen rolle og dit eget ansvar i det sociale fællesskab
  • Har evnen til at reflektere over dine egne overbevisninger og vaner
  • Kan se muligheder og potentialer - også i svære situationer
  • Har viljen til at turde prøve
  • Er ambitiøst ydmyg

Den kompetente rådgiver kan det 

Efter sommerferien går vi i luften med endnu et hold 'Den kompetente rådgiver'- en uddannelse med 100% fokus på deltagernes sociale og relationelle kompetencer i et forretnings- og salgsmæssigt perspektiv. 

Du kan læse meget mere om uddannelsen og tilmelde din deltager på hjemmesiden.

Kontakt os, hvis du allerede nu er blevet nysgerrig på ’Den kompetente rådgiver’ eller vores arbejde med fremtidens kompetencer og læringsmiljø.

Lars Gabelgaard Madsen
Lars Gabelgaard Madsen
Souschef
+45 8993 3360
+45 2197 6166


Se alle nyheder

o O o

Seneste nyheder fra FU